Verkeersongeluk

Naar de lotgenotengroep ‘Voor verkeersslachtoffers’
11 januari 20222 reacties86 weergavenPublieke groep
Default profile image
Ruby31

Ik was in een achteruit botsing op 21 oktober 2021. Mijn kinderen waren ook in de auto dus ik schrok me voor mijn kinderen en was in shock over het geval. De dat daarna begon mijn nek en hoofdpijn het is al maanden en ik zit met zoveel stress trauma ik hou niet van medicijnen en dergelijke ik ben bang om hulp te zoeken of derover te praten m'n leven is zo moeilijk geworden hierdoor. 

Reageren op dit verhaal?

Members of the Lotgenoten Community can join into the conversation with other members. Share your experiences, support other members or ask questions.

2 reacties

Default profile image
tahiti1971

Beste Ruby31 wees aub niet bang om hulp te zoeken.Ik ben 28september jl aangereden door ee scooter.Ik was op de fiets.Ik ben nog steeds verwikkeld in een rechtszaak etc maar het allerergste is dat ik los van lichamelijke letsels ook phygische klachten van hebt ontwikkeld (angst en paniekstoornis)
Ik was ook bang om hulp in te roepen, stak mijn hoofd in het zand.Het beheerste echt mijn leven.Allerlei lichamelijke klachten die niet te verklaren waren.Uiteindelijk ben ik dankzij mijn huisarts gaan inzien dat dit zo niet door kon.In samenspraak ben ik verwezen naar GGZ Physologe die mij op haar beurt door verwees naar GGZonline.Sinds 20december ben ik daar voor de stoornis in behandeling. .Wat een bevrijding is dat.Ik durfde niet meer op straat was angstig etc, maar langzaamaan gaat het de goede kant op.Ik ben er nog maar ben niet meer zo angstig etc.Ik ben er nog niet , ga vooruit en ben mijn huisarts dankbaar dat hij mij overhaald heeft om professionele hulp te zoeken.Het leven heeft weer zin en.lacht mij weer toe.Dus ik zeg zoek professionele hulp voordat je jaren vastzit in je lichaam met alle gevolgen van dien.Hoop dat mijn verhaal je overhaald om hulp te zoeken.Succes en heb jezelf lief en doe dit jezelf niet aan want het is het niet waard.
lieve groetjes
Cecilia.

Login om te reageren
Default profile image
Watervrouw

Wat een heftig verhaal Ruby en het advies van Cecilia is heel goed! Er over praten helpt, eerst met je huisarts , dat helpt al en dan kan hij je doorverwijzen als dat nodig mocht zijn.
Ik wens je heel veel sterkte en blijf er niet alleen mee rondlopen.
Cecilia ik wens jou ook veel sterkte en wat fijn dat het nu al iets beter gaat
veel liefs
🥰
.

Login om te reageren