Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor slachtoffers van seksueel misbruik

Seksueel misbruik overkomt zowel volwassenen als kinderen. De gevolgen zijn voor ieder slachtoffer anders. Veel mensen voelen twijfels over wat er is gebeurd: 'Is het raar dat ik me zo rot voel?', 'Had ik het kunnen voorkomen?', 'Wordt het gevoel erger als ik erover ga praten?'. Wat je ook voelt, weet dat je het niet alleen hoeft te dragen. Kom hier in contact met lotgenoten die ook te maken hebben gehad met een vorm van seksueel geweld.

Openbaar groepen (2)

Besloten groepen (1)

Recente verhalen

Bezig met laden...

Mijn verhaal

Hallo,

Ik vind het enorm lastig om mijn verhaal te delen, maar ik mis de steun van mensen om me heen die het meer begrijpen en hoop dit hier te vinden. 

Vorige zomer was ik op stap met een vriendin in de stad waar ik toen nog woonde...

sextortion

Hoi iedereen,

Nadat ik via een datingsite in contact ben gekomen met een persoon wordt ik afgeperst en gechanteerd. Na een aantal keer gemaild te hebben met elkaar hebben wij nummers uitgewisseld en de gesprekken voort gezet. Deze...

Toekomstige bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Na een ingrijpende gebeurtenis kan het prettig zijn om steun te vinden bij mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Door contact met lotgenoten kun je jouw ervaringen delen en vragen stellen aan anderen. Je kunt op verschillende manieren in contact komen met lotgenoten. Op deze pagina vind je de mogelijkheden, de agenda en kun je je direct aanmelden.