Aanrijding met auto

Naar de lotgenotengroep ‘Voor verkeersslachtoffers’
9 januari 20225 reacties62 weergavenPublieke groep
Laraatje2022

Hallo iedereen,

 

Op 26 november reed ik met mijn normale fiets naar het werk. Het was een trieste dag, beetje koud, dus had me goed aangekleed. Ik fietste op het fietspad en moest oversteken en die man in de auto wachte maar hij wachte niet te lang en voordat ik weet lag ik op de grond met mijn fiets. Hetzelfde moment deed mij enkel zeer en mijn rug zeer. De man stapte uit en ook de vrouw in de auto die achter de man stond. Tegelijk belde de man de politie en de vrouw zei al meteen, hij heeft u niet geraakt en toen dacht ik barst ik wil naar het werk. Had net een nieuwe baan dus wilde dol graag werken maar ja dat ging niet. Kun amper lopen. Uiteindelijk kwam de politie en die hielp met in de poltiewagen, de ambulance was ook onderweg. Maar toen was nog de discussie over niet of wel geraakt maar toen zagen ze dat het nummerbord eraf lag. Dus, dan heb je toch een knal gemaakt. Toen kwam de ambulance en ik naar het ziekenhuis. Foto's gemaakt en toen mocht ik naar huis want er was niks gebroken. Maar die man kwam niet zijn verplichtingen na. Nu nog steeds niet. De politie moest een aantal keren bellen om het schadeformulier in te vullen en toen hij daarmee kwam, nam hij zijn vrouw mee en had hij opeens een ander nummer. En hij vulde geen schade in en ik had had een open wond op mijn enkel, nu nog steeds trouwens. Maar zijn verzekering heeft inmiddels contact met mij opgenomen en daar zit ik nu op te wachten. Heb nog steeds last van mijn been en nog steeds een open wond. Moet elke dinsdag verbonden worden door de huisarts. Het is een vervelende man en ik wil hem nooit meer zien. Groetjes van Lara Geerings-van den Heuvel

 

Reageren op dit verhaal?

Members of the Lotgenoten Community can join into the conversation with other members. Share your experiences, support other members or ask questions.

5 reacties

Default profile image
Watervrouw

Hallo Lara
Jeetje wat naar voor je, Ja moet toch geraakt zijn door die auto, en gewond door het nummerbord.Gelukkig dat je niets gebroken hebt want het kan toch hard aankomen. Maar ook de pijn en de schrik die je ervan hebt,
Wat vervelend dat die man er onderuit probeert te komen.
Ik hoop dat je er nu niet meer te veel aan denkt, heel goed om het op te schrijven en over te praten.
ik wens je heel veel sterkte! 🥰

Login om te reageren
Laraatje2022

Hallo Watervrouw,

Dank je wel. Helaas denk ik er wel de hele tijd aan. Heb ook angst voor fietsen gekregen daardoor. Maar gelukkig hoef ik maar 10 minuten te fietsen naar huis of het werk. Maar toch ik vermijd auto maar soms kan het niet anders. Rijd het liefst over fietspad maar ook fietsers kijken niet uit en rijden gewoon door. Maar ja, ik heb mijn lesje wel geleerd. Dank je wel.

Login om te reageren
Default profile image
Watervrouw

Ik begrijp best dat je bang bent om te fietsen en dat je er nog steeds aandenkt.
(Ik heb een half jaar geleden ook wat meegemaakt. Mijn zoon is aangereden en was ernstig gewond. Ik heb mijn verhaal ook gisteren opgeschreven nadat ik jouw verhaal had gelezen. misschien wil je het ook lezen.
Ik ben ook een hele tijd van slag geweest, zat zelfs tegen een burn- out aan.
Ik heb al heel lang mijn auto rijbewijs, maar was zo voorzichtig met rijden, ook bang om iemand aan te rijden, terwijl ik geen ongeluk had gehad. Het gaat nu na een half jaar pas weer beter, en slaap weer beter ( Mijn zoon rijdt weer op zijn nieuwe scooter, maar is ook veel voorzichtiger)
Dus lieve Lara geef het de tijd, probeer er met anderen over te praten, je hebt iets ergs meegemaakt en dat gaat langzaam beter. Blijf wel fietsen anders durf je het niet meer.
Schrijf me gerust weer als je wilt. Lieve groeten 🥰

Login om te reageren
Laraatje2022

Dank je wel Watervrouw, vandaag weer naar de huisarts geweest om het wondje op mijn been te laten verbinden. Maar ja de hele huid er omheen is ook gevoelig en het lijkt alsof er een gat in mijn been zit. De huisarts zegt dat is de genezing. Dus, het komt goed. Ik hoop het. Ja ik had je verhaal gelezen. Heftig. Maar je moet inderdaad gewoon weer doorgaan maar je bent wel extra voorzichtig. Jij met de auto en je zoon met de brommer. Heeft je zoon niet de angst dat het weer kan overkomen? Dat heb ik namelijk wel. Ik heb dit vaker gehad. Toen was ik postbode en toen ben ik bijna dood geweest want ik kwam bijna onder een ander auto terecht. Ik ging van de stoep af en toen kwam er niks aan en op een gegeven moment zat ik tegen de bumper van een auto. Toen wiebelde ik met de fiets en kwam bijna aan de andere kant van de weg terecht. Gelukkig niet en lag op de weg. Toen kwamen ze mij ook helpen en het was een ouder stel. Toen heb ik ook een hele tijd geen post kunnen bezorgen en gelukkig deden de bazen niet moeilijk en kun ik binnen werk doen. Dezelfde weg rijdt ik nu ook nog op de heenweg en vind ik nog altijd eng. Raar he.
Bedankt en als jij iemand nodig hebt, ik ben er.
Groetjes Lara

Login om te reageren
Default profile image
Watervrouw

ook heel heftig wat je eerder meegemaakt hebt en wel fijn dat het op je werk zo goed is opgevangen. ( mijn man is ook jaren postbode geweest.. is nu gepensioneerd) en had je toen geen verwondingen? Maar de schrik is ook heel erg.
Ja dat zegt mijn zoon ook, wanneer hij langs de plaats van het ongeluk rijdt, dat hij er extra voorzichtig is , we zijn er eerst samen even wezen kijken.
Hoe gaat het met je been, is het nog zo pijnlijk of geneest het al wat beter?
en gaat het emotioneel al iets beter ? dat heeft ook tijd nodig, dat duurt vaak nog langer…
Ik ben volgende week jarig, vandaar watervrouw ( sterrebeeld Waterman) maar er komt niet veel visite, het mag nog niet maar ik kan het ook nog niet hebben.. het is me nog allemaal te druk…..en over verschillende dagen doe ik het niet…volgend jaar maar weer, hoop ik weer jarig te worden..

Login om te reageren