Help jij mee aan het verbeteren van onze dienstverlening?

Naar de lotgenotengroep ‘Voor verkeersslachtoffers’
23 juli 20215 reacties139 weergavenPublieke groep
Eva
Eva | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland

Beste leden,

We zijn binnen Slachtofferhulp Nederland actief bezig met het optimaliseren van de website en tools waardoor onze bezoekers nog sneller en beter geholpen kunnen worden. Om dit mogelijk te maken hebben we jouw hulp nodig!

Door deel te nemen kun je onze nieuwste ideeën testen. Wij vinden het belangrijk dat onze gebruikers de bedachte oplossing testen voordat we het gaan doorontwikkelen. Het laatste wat we willen is dat een nieuw design niet word begrepen door de gebruiker. Door het testen van het design komen we erachter of het aansluit bij de behoefte en wensen van de persoon die website doorloopt.

Wil je graag meehelpen? Onderaan dit bericht zie je een link naar Maze. Dit is een systeem wat we gebruiken om de gebruikerstests af te nemen. Dit wordt geheel anoniem gedaan en je kan deelnemen wanneer jij hier tijd voor hebt. Meer informatie over de gebruikerstest word gegeven in de applicatie. De designs zijn gemaakt voor mobiel dus het advies is om de link op een mobiel te openen.

Klik hier

Heb je vragen of opmerkingen? Plaats dan een reactie hieronder!

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Slachtofferhulp Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

5 reacties

Default profile image
Erik

Beste Eva,

Graag wil ik de "test" opnieuw doen. Dit is niet mogelijk? De vraagstelling is erg klinisch. "Flow B"? Kom op, dit kan beter.

Ik begreep de eerste vraagstelling niet helemaal. Iets met een diefstal van tas. De mogelijkheden rechts in het scherm gaven vanalles aan. Ik klikte op "verkeersongeval". Dat is wat mij is overkomen. Maar daarna kwam ik op een pagina uit waarvan ik niets met dat onderwerp kon maken? Laat mij het nog een keer doen, alles net even beter lezen en dan met een betere feedback komen.

Groeten,
Erik

Login om te reageren
Eva
Eva | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland

Hallo [~2281] op de een of andere manier zie ik nu pas deze reactie. Mijn excuses. Ik kan even voor je nagaan of je de test opnieuw kunt doen. Misschien is het niet meer nodig. Zouden we je eventueel mogen benaderen in de toekomst als we input nodig hebben?

Login om te reageren
Default profile image
Erik

Hallo Eva,

dank voor je bericht. Ik kan de test niet opnieuw doen, hij blijft op een antwoord met "Flow B" hangen. Niet het ergste natuurlijk, maar wel jammer. Toegegeven, ik doe de test niet op een mobiel. Ik zit achter een desktop. Overigens vind ik het ook vreemd dat een website als deze, of laat ik het anders zeggen; een test als deze, op een mobiel het beste uitgevoerd kan worden?
Ik probeer mij in te leven bij slachtoffers, wat in mijn geval niet altijd moeilijk is (ervaringsdeskundige), en daarbij kan ik mij voorstellen dat men achter een laptop of desktop zitten om hen verhaal uit te typen. Net als ik. Dan zie ik jouw test en denk: "Hey, even wat anders, doen we." En dat werkt dan het beste op een mobiel? Dat rijmt bij mij wat minder.

Mocht je in de toekomst meer input (mooi woord voor kritiek, wat weer opbouwende op- en/of aanmerkingen zijn mi) willen ontvangen, dan meld ik mij bij deze aan ;-) In een persoonlijk bericht zou ik je eventueel mijn email kunnen vermelden, mocht dat een wens zijn.

Groeten,
Erik

Login om te reageren
Koen
actievandedag

ik wil op mijn iMac reageren, niet op mijn iPhone want dat is gepriegel met die kleine toetsjes. Laat mij zelf kiezen.

Login om te reageren
Koen
actievandedag

ja ik wil helpen met testen

Mijn naam is Koen van Venetië. Ik ben ook actief lid van de VVS.

Login om te reageren