Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor verkeersslachtoffers

Herstel

In februari ben ik aangereden door een automobilist nu 7 maand later kamp ik nog met problemen.

Er is pcs vastgesteld waar ik 3 keer intensieve therapieën voor krijg per week. Af en toe word ik hier wel erg moe van maar ja alles voor herstel.

As maandag ga ik voor het eerst weer meelopen met een collega om te kijken en ervaren hoe het gaat. Erg spannend maar maakt mij ook onzeker omdat ik werk als verpleegkundige bij Buurtzorg ga ik dit werk nog aankunnen. De bedrijfsarts en fysio zien mij wel weer aan het werk als verpleegkundige maar misschien niet meer bij BZ. Dit maakt mij verdrietig.

Bezig met laden...

1 Reactie

21 september 2023

Jeetje wat een spannende tijd voor jou nog.
Je mag jezelf best op je schouder kloppen voor het feit dat je na 7 maanden alweer mee gaat lopen! Dat doe je super. Zeker met de pcs de vastgesteld is en daarbij 3 keer IT voor krijgt. Je doet het allemaal en je gaat er voor. De spanning die het met zich mee brengt is dan ook zeker begrijpelijk als jij voorheen altijd vlotjes alles hebt gedaan in de zorg. Ik zou voor jezelf niet te streng zijn mocht het minder vlotjes gaan dan voorheen. Wie weet maakt het dat je bij de BZ niet zorgt juist dat je de andere zorg kant ook kunt waarderen, wie weet.

Warme groet, Daniëlle