Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor verkeersslachtoffers

haast van een automobilst

Op 20-09-2022 om 8:25 ben ik door een automobilist aangereden. hij had moeten stoppen, kwam achter een bestelbus en dacht ik kan wel links afslaan. Helaas voor mij vloog ik door de lucht en kwam met een harde knal op mijn rug terecht, hoofd kwam op de grond en veerde nogmaals met een klap op de grond. Letsel gebroken bekken, heupkom beschadigd en een bilspier gescheurd. Hersenschudding. Nu na al die maanden nog steeds last van erge hoofdpijn en geluid in mijn hoofd, concentratie en prikkels zijn er zijn. De verzekeringsmaatschappij van deze bestuurder doet erg moeilijk over het betalen van de schade, spreek nog niet eens over letselschade. Dit is iets wat je niet bij je herstel erbij kan hebben. bestuurder niks van gehoord. binnenkort naar de rechtbank voor gesprekken tussen deze bestuurder en mij. Ik kan mijn werk van 36 uur niet meer doen, het is nog onzeker wat ik nog wel zou kunnen.

door de haast van een automobilist is mijn leven en die van mijn familie niet meer wat het was. terwijl ik dit schrijf moet ik mijn tranen wegduwen, wil sterk zijn voor mijn echtgenoot en familie. Van een bezige bij ben ik nu een bankzitter die nog heel graag terug wil naar haar oude ik.

Bezig met laden...

10 Reacties *

21 maart 2023
Hallo Ans , Ik kreeg het advies van de rechtsbijstand adviseur om een letselschade advocaat te nemen. In mijn geval was dat advies : Bosch&Berg letselschade advocaten Kijk maar eens vrijblijvend op hun website:www.boschenberg.nl Het kost je niets. Mijn advocate is : Elke Boersma gespecialiseerd in letselschade Ze staan ook in de lijst van Slachtofferhulp. Werken door heel Nederland. Ze heeft alles uit mijn handen genomen waar ik heel blij mee ben !!! Ze regelen voorschotten op onkosten etc Helaas zijn er nog te veel bureautje met advocaten Die alleen dollartekens zien. Bij Bosch&Berg ben je nog een mens en luisteren Ze naar je. Ik heb er hele goede ervaring mee Succes met alles en sterkte
21 maart 2023

Als antwoord op door Anonymous (niet gecontroleerd)

Dank je wel
21 maart 2023
Hallo Ans, Een advies :neem een goede letselschade advocaat! Ik heb ook een zwaar ongeluk gehad ,drie jaar terug Ook door schuld van een ander . Ik had nog 30 % om te overleven ,coma gelegen etc etc. Advies van mijn verzekering om een letselschade advocaat te nemen dat heb ik nu ong 6 maanden geleden gedaan en kon alles uit handen geven . Dat geeft rust ,je hebt al genoeg te doen met verwerken en herstel. Advocaatkosten zijn voor rekening van de tegenpartij ! Als ik alles voor de tijd had geweten dan had ik meteen een letselschadeadvocaat in de arm genomen. Sterkte met alles en een spoedig herstel
21 maart 2023

Als antwoord op door Anonymous (niet gecontroleerd)

Dank je wel voor het advies. heb mijn rechtsbijstand is geschakeld.
20 maart 2023
Zijn naam is Jan Beerend. Ik weet niet of ik hier zijn email mag geven, maar ik wil je het mijne wel geven, dan kun je mij privé een mail sturen. Dan kan ik hem met jou in contact brengen.
20 maart 2023
Ik hoop dat je wel rechtsbijstand hebt? Die lekker zo veel mogelijk laten doen en zo min mogelijk zorgen proberen te maken.. ik snap dat het lastig is (ben zelf momenteel elke keer bang als ik naar buiten moet) maar het beste is afleiding zoeken en goede rechtsbijstand. Ze komen er niet onderuit, dus die rechtsbijstand moet lekker zn werk doen, alleen ze gaan altijd proberen zo veel mogelijk te rekken
20 maart 2023

Als antwoord op door 75bd35af63544e…

Bedankt voor je reactie. Ik heb een rechtsbijstandsverzekering, alleen die tegenpartij is super lastig.
20 maart 2023
Hoi Ans, Tjee, hoe triest is dat!! Als je leven dan zo overhoop ligt en de tegenpartij doet niets. Ik zou zeggen: schakel een goede arbeidsdeskundige in (ik weet wel iemand als je dat graag hebt en die zet zijn tanden erin). Want dit kan niet. En zorgen dat je goede psychische hulp en ondersteuning krijgt, want dit moet je wel verwerken. Zeker omdat je werk/toekomst nu ook in duigen ligt Heel veel sterkte en als je de gegevens van die persoon wilt hebben, laat je het me maar weten.
20 maart 2023

Als antwoord op door 81d2a026dd5b4b…

Dank je wel voor je bericht, Wil wel graag de naam van de arbeidsdeskundige. Groetjes Ans
20 maart 2023
Wat jij heb meegemaakt is erg heftig. Ik denk dat je beter je tranen niet weg kunt duwen. Huilen is ook een manier om te verwerken, als je het niet verwerkt blijf je ook op lange termijn last houden. Ook kun je hulp vragen bijvoorbeeld bij een psycholoog. De tegenpartij moet voor deze kosten opkomen daar het zijn schuld is. Hopelijk krijg je met de gesprekken bij de rechtbank meer duidelijkheid over schade- en letselvergoeding.