Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor verkeersslachtoffers

Aanrijding dader onbekend en doorgereden na ongeval.

Hallo allemaal, 


Ik vind het behoorlijk lastig om hier over te praten maar ik ga het toch doen, op 18 november in de avond fietste ik op mijn elektrische fiets van werk naar huis toe en moest bij een oversteekpunt wachten tot ik groen had, het regende keihard en ik had groen en ik stapte op mijn fiets en was halverwege en keek naar links en daar was het, een auto die met ongeveer 70-80km per uur reed reed volop mij in, let wel diegene had ROOD!!! Ik ben vervolgens over de grond gerold en kon even een paar seconden niet meer bewegen, ik heb gekeken of de automobilist die mij heeft aangereden was gestopt maar dit was helaas niet het geval, met veel geluk reed er aan de andere kant van de weg net een politie wagen langs die opweg waren naar een andere melding tot ze mij zagen liggen. 
Ik heb er zeker 2-3 minuten gelegen voordat er andere mensen waren die te hulp schoten. 
Nagekeken in de ambu maar zo op het oog geen schade op mijn fiets na want het hele frame was doormidden. Ik kom nog op mijn benen staan maar de adrenaline gierde door mijn lijf dus ik voelde ook niets op dat moment. Getuigen verhoord maar niemand die de exacte auto hadden gezien of kenteken, camera beelden op laten vragen zonder resultaat en niemand die zich heeft gemeld. Ik ben woest. 
Een paar dagen later kwamen de klachten dus hop naar de huisarts, al mijn ribben gekneusd, rug gekneusd armen en benen bont en blauw en dan mag ik van geluk spreken dat het zo is afgelopen!!! 
Alle dagen nek en hoofdpijn en niet kunnen werken op dit moment. Een paar uren school probeer ik maar dan vraag ik al ontzettend veel van mijn lichaam….. ik kan ook slecht slapen ik herbeleef steeds het moment dat de auto op me inrijd en probeer me dan te herinneren hoe de auto er uit zag.. voel me soms onbegrepen door mensen die denken dat dit soort dingen met 2 weken wel weer over zijn pff 

Ik ben ook heel erg alert en bang ik probeer weer te gaan auto rijden maar alles doet zeer en ik ben bang voor alles.. maar we geven niet op.

hoe lang gaat dit herstel duren? 

Bezig met laden...

5 Reacties

05 december 2023

Wat erg dat de dader doorgereden is en dat niemand iets belangrijks heeft gezien. Ik heb 18 september een auto ongeluk gehad met een vrachtwagen. Ik was op weg naar mijn werk en het was druk bijde stoplichten en ik weet dat ik aan het remmen was of al stil stond. Ik hoorde alleen de remmen van een vrachtwagen en van de rest van het ongeluk weet ik niks meer. Ik had een hersenschudding, gekneusde ribben en hechtingen in mijn elleboog. Heel mijn linkerkant van mijn lichaam was bont en blauw. Ik weet dat ik heel veel geluk gehad heb. Mijn auto was Total loss en ik heb 2 maanden geen auto gereden maar sinds 2 maanden heb ij weer een nieuwe. De eerste keren achter het stuur vond ik heel spannend maar ik heb geluk gehad denk ik omdat ik geen flashbacks heb van het ongeluk anders haf ik hulp gezocht. Ik ben inmiddels ruim 2 maanden verder maar ik loop nog bij de fysio voor mijn nek en ribben. Herstel is voor iedereen anders en je moet naar je lichaam luisteren en andere mensen gewoon laten praten. Zo'n ongeluk is niet niks om mee gemaakt te hebben. Sterkte en beterschap

05 december 2023

Jemig…. Wat erg voor u…
U ook heel veel beterschap en sterkte gewenst 🫶🏻

05 december 2023

Wat een afschuwelijk ongeluk. Zelf heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad, en niets gebroken, maar wel veel kneuzingen en hersenschudding. Inmiddels is het ruim anderhalf jaar geleden en is het stukken beter geworden, maar nog steeds regelmatig pijnklachten. Ik sta er ook versteld van dat je zo lang last van spieren en spieraanhechtingen kunt hebben. Maar bij iedereeen is het natuurlijk anders. Ik hoop dat het bij jou sneller gaat, maar neem de tijd voor je herstel en verwerking. Sterkte

05 december 2023

Jeetje wat heftig om te lezen! En inderdaad het is voor iedereen anders en elk lichaam is ook niet hetzelfde.
Ik wens u ook heel veel sterkte en beterschap ❤️‍🩹

04 december 2023

Herstelduur is afhankelijk per situatie, maar reken niet per se in weken..

Misschien ivm de laatste alinea een goed idee met Praktijk Ondersteuner Huisarts ofwel POH in gesprek te gaan of met een psycholoog, EMDR therapie werkt heel goed voor veel mensen (ja ik spreek onderandere uit 3 maal ervaring).

Bizar dat zo'n auto dan ook niet gevonden kan worden, maar probeer dit vooral los te laten.