Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor nabestaanden na zelfdoding

Mareno.

Mijn grote liefde Mareno besloot 28-11-2019 uit het leven te stappen. Niet geheel onverwachts, maar toch een enorm  impact.

Ik denk dagelijks aan hem. Me hechten aan iemand lukt nauwelijks. Bang voor verlies

Ik mis hem nog elke dag. Ik heb houvast aan de momenten die mooi waren.

27 jaar. Veel te jong..šŸ’”

 

Bezig met laden...

7 Reacties *

20 februari 2024

Beste Lynn-Madelief,

Allereerst nog heel veel sterkte met het verlies van Mareno. Ik heb mijn vriendin in de maand daarvoor verloren. En inderdaad, ik denk ook nog dagelijks aan haar. Een mooi compliment toch? Het geeft aan hoe bijzonder jullie het samen hadden. Fijn om te horen dat je mooie herinneringen aan hem hebt.

Voor jou was corona wellicht ook lastig? Voor mij was het extra eenzaam door alle beperkingen. Omdat ik behoefte had aan een maatje, ben ik ernaar op zoek gegaan. Ik wist zelf ook niet wat ik ervan moest denken, maar ik heb mijn gevoel gevolgd.

Ik heb een hele fijne vriendin gevonden die me de ruimte gaf om het verlies te verwerken. Tegelijkertijd hielp ze me weer een nieuw leven opbouwen. Ik vergelijk ze niet met elkaar. Ze hebben ongetwijfeld veel gemeen met elkaar denk ik trouwens.

Bang voor verlies? Ik besef heel goed dat mijn huidige relatie anders is. Er is geen reden om te denken dat ik haar snel zal verliezen. Misschien maakt het dat ook makkelijker om te hechten? Toch weet ik inderdaad ook dat het zomaar over kan zijn. Dat heb ik immers al eerder meegemaakt.

Ik hoop dat je weer iemand gaat vinden aan wie je over durft te geven. Ik denk altijd maar, dat zou mijn vriendin mij ook gunnen. Ze zou mij als achterblijver ook het beste gunnen.

Sterkte!

Groeten,

Vincent

20 februari 2024

Als antwoord op door 9c65fac497434dā€¦

šŸ’•

20 februari 2024

Mijn zoon was net 16jaar. Ik heb Jurre met alles in mijn hoofd zitten. Wat hij zou bestellen, hoe hij de wandeling zou beleven, alsof hij nog een beetje aanwezig is. Voor anderen is het verleden tijd. Ze noemen zijn naam nauwelijks meer. Zolang je je verleden niet mee mag nemen, kan je nog geen toekomst opbouwen.
Het is een heel zwaar afscheid en verlies

20 februari 2024

Als antwoord op door 1170460ada4645ā€¦

Mijn dochter 29 jaar, oktober 2022, zo uit het niets, inderdaad mijn kind zit dag en nacht in mijn hoofd.
Het blijft vreselijk, iedereen gaat verder, en lijkt of dat het inderdaad verleden tijd is.
Maar ik weet nog steeds niet hoe verder.
Sterkte met t verschrikkelijke verlies.
Liefs ā™”

20 februari 2024

Als antwoord op door d41957bb644e4cā€¦

šŸ„°

20 februari 2024

Als antwoord op door d41957bb644e4cā€¦

Ik ben niet bezig met toekomst, maar gewoon de dag zien door te komen. Ik heb nog een zoon, dus ik voel me verplicht verder te gaan. Maar de lol is er van af. Een zware amputatie is het

20 februari 2024

Als antwoord op door 1170460ada4645ā€¦

šŸ«