Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Deel je verhaal

Misbruikt door mijn mentor toen ik 13 was.

Hoi allemaal🩷


Ik ben nu een vrouw van 21, toen ik 13 was ben ik misbruikt geweest door mijn mentor van de eerste klas van de middelbare school.

Nou daar komt een stukje van t verhaal….

Ik ben 7 jaar geleden ( toen ik in de eerste klas van de middelbare school zat) misbruikt geweest door mijn mentor destijds. Met misbruik bedoel ik, aanranding manipulaties en bedreigingen richting mij toe. Door al zijn narcistische trekjes en manipulatieve gedrag heegt school hem volledig beschermd en  er je daar verder ook niks mee gedaan. Mijn ouders geloofde hem, en gaven mij de schuld dat ik hem aan t beschuldigen ben van iets wat hij zogenaamd niet zou hebben gedaan, en het aller ergste is dat ik steeds sorry tegen hem moest zeggen.

Ik heb trouwens ook aangifte gedaan hierover 2 jaar geleden en politie durfde nog te zeggen dat t niet strafbaar was wat hij gedaan had……

Ik heb die docent en zijn zoon dus 2 weken geleden tegen gekomen, hij begon mij aan ge vallen en te intimideren dat ik (zogenaamd) roddels over hem aan t verspreiden zou zijn, terwijl ik zelf bewijs heb dat anderen zulke dingen over hem zeggen. Het doet mij erg pijn dat hij nu nog mentor is van een klas op school, het doet me pijn dat hij iedereen aan zijn kant kan trekken en laten zien dat ik hem zit te “ pesten”


Ik schrijf dit nog met veel pijn in verdriet in mijn hart, ik heb hier jaren lang last van, en heb verschillende soorten hulp gezocht ( ik zit nu ook bij een psycholoog) wat nog niet al te goede effect op me heeft maar ik heb t geduld daarvoor. De reden waarom mijn verhaal hier post is om mijn hart te luchten en wat steun te kunnen krijgen 🥺

Ik ben zelf nu ook docente in opleiding, mijn grootste droombaan is om leerlingen een goed en veilig gevoel te geven op school en er altijd voor ze zijn, wat bij mij is ontbroken…….

Bezig met laden...

3 Reacties *

29 december 2023

Hoi Rimke,
Het is bijna 2 maanden geleden dat je verhaal hier poste. Je hebt een paar steunende reacties gekregen. Misschien heb je iets meer verwacht? Jij bent immers niet de enige met deze nare ervaringen. Het kan ook zijn dat je verhaal in de groep seksueel misbruik hebt geplaatst en daar reacties hebt gekregen.
Ik hoop dat je een beetje de weg kunt vinden om je ervaringen te verwerken. Mocht je de behoefte hebben om wat te delen, zit je met vragen, schrijf ons

20 november 2023

Hoi Rimke21,

Goed van je dat je je verhaal dit aan ons. Hoe je je voelt is niet gek wat je aangedaan is. Maar weet dat je er niet alleen voor staat!

20 november 2023

Als antwoord op door 0c34c6e47b0840…

Lief dat je dat zegt❤️