Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Deel je verhaal

Bijeenkomst voor jongere nabestaanden (18-30 jaar)

Inmiddels bijna 2,5 jaar geleden ben ik mijn broertje verloren aan zelfdoding, toen ik 26 was. Ik weet dus goed hoe complex een rouwproces na zelfdoding is en hoe weinig aansluiting je soms kan vinden bij je leeftijdsgenoten. 
Daarom organiseer ik samen met Stichting Stilgeweest een aantal bijeenkomsten speciaal voor jongere nabestaanden (ongeveer 18-30 jaar) van suïcide.

De volgende bijeenkomst is op zaterdagmiddag 29 juni in Leiden en dan gaan we taarten bakken. Er zal ruimte zijn om je verhaal te delen, maar als je alleen wil luisteren is dat natuurlijk ook goed. En of je nu een fanatieke taartenbakker bent, of alleen taart wil eten: je bent van harte welkom!

Wil je zelf naar deze bijeenkomst komen of ken je iemand voor wie dit misschien wat is? Het zou fijn zijn als je je van tevoren aanmeldt, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. 

Wat: taarten bakken met jongeren (18-30 jaar) die iemand hebben verloren aan zelfdoding.

Wanneer: Zaterdag 29 juni. Inloop vanaf 13.30, start om 14.00.

Waar: Huis van de Buurt Morschwijk, Topaaslaan 1, Leiden.

Aanmelden: mail marlise@stilgeweest.nl of stuur een berichtje via deze community of onze instagram @stilgeweest. 

Hopelijk tot dan!

Bezig met laden...

1 Reactie

26 juni 2024

Bedankt voor het delen van deze informatie. Het klinkt als een waardevol initiatief voor jongere nabestaanden van zelfdoding. Ik zal deze details onthouden. Als je nog meer wilt toevoegen of aanpassen, laat het me gerust weten!