Voor de Helpers

Lotgenoten Community

Het platform voor slachtoffers en hun omgeving

In contact komen met lotgenoten? Maak in 3 klikken een account aan.
Meld je aan of Log in

Nieuwste verhalen

 • Beste leden,

  We zijn binnen Slachtofferhulp Nederland actief bezig met het optimaliseren van de website en tools waardoor onze bezoekers nog sneller en beter geholpen kunnen worden. Om dit mogelijk te maken hebben we jouw hulp nodig!

  Door deel te nemen kun je onze nieuwste ideeën testen. Wij vinden het belangrijk dat onze gebruikers de bedachte oplossing testen voordat we het gaan doorontwikkelen. Het laatste wat we willen is dat een nieuw design niet word begrepen door de gebruiker. Door het testen van het design komen we erachter of het aansluit bij de behoefte en wensen van de persoon die website doorloopt.

  Wil je graag meehelpen? Onderaan dit bericht zie je een link naar Maze. Dit is een systeem wat we gebruiken om de gebruikerstests af te nemen. Dit wordt geheel anoniem gedaan en je kan deelnemen wanneer jij hier tijd voor hebt. Meer informatie over de gebruikerstest word gegeven in de applicatie. De designs zijn gemaakt voor mobiel dus het advies is om de link op een mobiel te openen.

  Klik hier

  Heb je vragen of opmerkingen? Plaats dan een reactie hieronder!

 • Hallo allemaal, 

   

  Even een tijdje stilte van mijn kant geweest maar dit had ik even nodig. Ik wou jullie laten weten dat het iets beter gaat. Ben er nog lang niet want het begin pas.. Na omstandigheden maak ik het redelijk goed. Bedankt voor jullie begrip.. 

 • Hallo opnieuw is er stilte van mijn kant. 

  Moet even het een en ander verwerken.. 

Groepen per incident

Publieke groepen (2)

Tips voor en door helpers

Voor de Helpers 31 verhalen46 leden

Voor de helpers van slachtoffers van seksueel misbruik

Voor de Helpers 32 verhalen58 leden

Gesloten groepen (2)

Tips voor en door helpers

Voor de Helpers 31 verhalen46 leden

Voor de helpers van slachtoffers van seksueel misbruik

Voor de Helpers 32 verhalen58 leden

Je staat er niet alleen voor

Heb jij je partner, vriend(in), familielid of iemand anders geholpen na een ingrijpende gebeurtenis? Of ondersteun je nu iemand? Mooi dat je dat doet! Je steun kan veel betekenen voor de ander. Maar misschien is het voor jou af en toe uitdagend. Of heb je vragen over hoe je het beste kunt helpen.

Je bent welkom in de online community voor helpers. Hier kun je veilig en anoniem ervaringen van anderen lezen, vragen stellen en je eigen verhaal delen.

 

Ik ben echt weer een stap verder gekomen met behulp van de community. Ik heb veel positieve reacties gekregen en dat doet me goed. Het voelt zo fijn dat je dit met elkaar kunt delen en elkaar echt kunt helpen.

Helpers

Deel je verhaal

Als lid van onze lotgenoten community hoef je niks uit te leggen.

Word ambassadeur van de online lotgenoten community.

Lees meer
Word ambassadeur