Voor de Helpers

Lotgenoten Community

Het platform voor slachtoffers en hun omgeving

Voor de Helpers

Heb jij je partner, vriend(in), familielid of iemand anders geholpen na een ingrijpende gebeurtenis? Of ondersteun je nu iemand? Mooi dat je dat doet! Je steun kan veel betekenen voor de ander. Maar misschien is het voor jou af en toe uitdagend. Of heb je vragen over hoe je het beste kunt helpen.

Je bent welkom in de online community voor helpers. Hier kun je veilig en anoniem ervaringen van anderen lezen, vragen stellen en je eigen verhaal delen.

 

Ik ben echt weer een stap verder gekomen met behulp van de community. Ik heb veel positieve reacties gekregen en dat doet me goed. Het voelt zo fijn dat je dit met elkaar kunt delen en elkaar echt kunt helpen.

Zonder profiel kun je verhalen lezen, maar om echt deel te kunnen nemen aan deze community is het aan te raden om je anoniem te registreren. Dit kan met de knop "Meld je aan".

"Als helper heeft Slachtofferhulp mij goed geholpen. Ik wil nu graag iets terug doen."

Word ook als helper ambassadeur van de online lotgenoten community

Het is al heel wat dat iemand deze informatie met jou wil delen. Als ik dan een vraag om hulp hoor, dan wil ik automatisch, waar nodig, helpen.

- Anonieme helper

Over Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Je kunt bij ons terecht voor emotionele steun, wij ondersteunen in het strafproces en helpen je je schade vergoed te krijgen. We helpen je vandaag verder. Op het moment dat jij dat wilt, op een manier die bij jou past.

Bezoek Slachtofferhulp.nl