Stalking

Lotgenotengroepen stalking

De plek waar slachtoffers en hun omgeving ervaringen uitwisselen.

In contact komen met lotgenoten? Maak in 3 klikken een account aan.
Meld je aan of Log in

Nieuwste verhalen

 • Hi, graag deel ik mijn verhaal met jullie. Ik zit namelijk met mijn handen in het haar omdat mijn verhaal niet gangbaar is en daardoor moeilijk is om met anderen te delen. Ik kan aan de politie geen harde bewijzen voorleggen over wie het doet, wel wat het resultaat is van de ingrijpende manier van stalken die mij al jaren overkomt. 

  Het is begonnen met het hacken van al mijn accounts en bankrekening online. Ook werd mijn energie afgetapt. Waarna het in mijn huis verder vorm begon te krijgen in de zin van: ramen die ineens open stonden, sloten die kapot werden gemaakt, kleding die vermaakt werd/kapot gemaakt werd, nieuwe crèmes die ik maar 1x kon gebruiken, mijn auto werd bekrast/banden doorgestoken, meubels werden kapot gemaakt etc. etc.
  Door mijn computer helemaal op te schonen, alle accounts te verwijderen,  een nieuwe bankrekening aan te maken, bleken deze problemen opgelost te zijn. Ook heb ik camera’s geplaatst waarna het drie kwart jaar rustig was. Dit gaf mij mijn leven op dat moment weer terug. 

  Daarna werden deze beveiligingscamera’s  gehackt en ben ik letterlijk geen dag meer met rust gelaten vanaf dat moment. Dit is inmiddels bijna drie jaar geleden.

  Nu word ik dagelijks ’s nachts lichamelijk lastig gevallen. En hier wordt mijn verhaal moeilijk uit te leggen naar anderen. Omdat het te bizar voor woorden is. Maar het is wel de realiteit die mij overkomt. Er wordt geen dag overgeslagen. 
  Ik lijk ’s nachts gedrogeerd te worden om vervolgens ’s ochtends wakker te worden met een huid die brandplekken heeft, die vol zit met iets dat lijkt op een soort van hars en plak (wat bijna niet te verwijderen is), mijn haren die verknipt zijn/getoupeerd zijn, etc. etc.
  Het komt er op neer dat mijn uiterlijk bewerkt wordt. Dit geldt voor heel mijn lijf. Inclusief mijn tanden en mijn geslachtsdeel. Het is zeer ingrijpend, pijnlijk dat zal je wel begrijpen en ook voor mijn omgeving is het zeer zichtbaar.

  Ik vind het lastig om mijn verhaal hier te delen omdat ik me besef dat het moeilijk te bevatten is. Ik heb toch besloten het wel te delen in de hoop dat ik hier mensen tref die hetzelfde of iets soort gelijks overkomt. Zodat we steun kunnen vinden bij elkaar en misschien wel samen tot een oplossing kunnen komen. Ik wil jullie daarom uitnodigen om met mij mee te denken.

 • Hai.

  De ex van mijn vriend is nogal manipuleren. Mijn vriend trapt er telkens in. Ik niet. Nu was ze zo kwaad op mij omdat mijn vriend en ik een afspraak hadden gemaakt minder contact met haar te hebben. 

  Ze had hun hond bij mijn vriend afgezet en met hevige ruzie het huis verlaten. Na een kwartier zag mijn vriend haar wegrijden. Ze wist dat we een verjaardag hadden.

  Toen ik wegreed vanaf mijn eigen huis zag ik aan de overkant van de weg een mooie kleur auto staan. Echter na een stuk gereden te hebben had ik door dar die auto achter mij aan reed. Niks geks verder dacht ik. Tot ik dus parkeerde bij vriend. Stond ze naast mij een paar vakken verder te lachen en te zwaaien  

  Wist niet wat ik hier van moest denken. Dus ben weggelopen en vriend op gebeld dat zijn ex er stond. Hij is naar haar toe gelopen. En was zich niet van kwaad bewust maar wilde mij bang maken.. intimideren.

  Ben toen gwn naar binnen gegaan in zijn huis en zij bleef net zo lang daar staan tot wij weggingen. Wij reden de parkeerplaats rechtsom af en zij linksom zodat ze nog een keer ons kon zien. Ze lachte en zwaaide..

  Dit alles was zo raar.. 

  Ook heeft ze veel dreigementen uitgesproken tegen mijn vriend zoals ik kan pas rust vinden als 1 van jullie onder de graszoden ligt...

  Nu een week later zegt ze dat het niet zo slim was maar als ze boos.. kwaad of emotioneel is doet ze dingen die ze niet wil. Ze heeft bij een hulpverlener gelopen maar ze zegt dat ze in orde is terwijl iedereen zich zorgen maakt.. 

   

  Nu ga ik as weekend een nacht weg en ja mij  kids zijn thuis en ben ik er niet gerust op.

  Ze weet dat we een feest hebben en daar blijven overnachten. Vriend had een reunie maar kon niet ..

  En ja niet slim maar was voor dat stalking.

  Ze zegt dat het niet oke is maar zegt ze vaak als ze weer rustig is..

  Weet echt niet wat te doen...

 • Hi,

  ik heb zojuist een account aangemaakt hier. Ik word sinds september 2021 online gestalkt. Helaas heb ik geen idee wie het is. Er zijn vorig jaar een tiental instagram accounts, linkedin accounts en een facebook account aangemaakt om mij lastig te vallen. In de instagram accounts plaatste hij/zij foto’s die bij mij openbaar staan, vaak hele oude foto’s van Facebook. Hierbij staan hele nare, gemene en soms seksuele teksten bij. Ik heb dit constant gerapporteerd en ik ben in februari van alle social media afgegaan, toen is het ook gestopt. 
   

  helaas wist al gauw deze stalker mijn adres te achterhalen en sinds februari zijn er super veel bezorgingen via Thuisbezorgd besteld en bezorgd. Record is 4 bezorgingen in 1,5 uur.. het is echt pure terror en je zit niet meer rustig thuis. Politie gisteren aan de telefoon gehad, ze hebben niks kunnen vinden omdat deze persoon zo sluw is. Overal nep telefoonnummers en e-mailadressen gebruikt, en ook verschillende nep IP-adressen. Ik voel me echt een beetje verslagen. Politie kan niks vinden en Thuisbezorgd doet er niks aan. Politie vroeg zelfs of IK iemand gepest had in het verleden, waardoor diegene dit doet. Iedereen in mijn omgeving weet dat dit niet zo is, dat ik niet zo ben. De totale bestelwaarde ligt rond de 1500 euro ongeveer, echt bizar. We hebben er alles aangedaan om dit te stoppen, oa restaurants te bellen en te informeren.

  Het is nu al wel 3 weken rustig, met afgelopen weekend wel een bestelling maar die is gelukkig niet bezorgd. Het is echt te bizar voor woorden dat dit allemaal mogelijk is, zonder een enkel spoor naar de dader. Onbewust doet het mij veel. Ik probeer me er niet mee bezig te houden maar ik kook van binnen echt van woede. Ik wil gewoon met gerust gelaten worden.

Groepen per incident

Publieke groepen (2)

Voor slachtoffers van stalking

Lotgenoten 34 verhalen180 leden

Voor slachtoffers van stalking (besloten groep)

Lotgenoten 11 verhalen27 leden

Besloten groepen (2)

Voor slachtoffers van stalking

Lotgenoten 34 verhalen180 leden

Voor slachtoffers van stalking (besloten groep)

Lotgenoten 11 verhalen27 leden

Je staat er niet alleen voor

Na een ingrijpende gebeurtenis kan het fijn zijn om in contact te komen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Dat kan in onze lotgenotengroepen. In onze community vinden slachtoffers, nabestaanden en getuigen van misdrijven, ongevallen en/of rampen steun en herkenning bij elkaar. Het is een plek waar je je eigen ervaringen van je af kunt schrijven en vragen kunt stellen aan lotgenoten.

Uit ervaring weten we dat het een opluchting kan zijn als mensen hun gevoelens met elkaar kunnen delen. Juist als zij soortgelijke ervaringen hebben. Mensen vinden erkenning en steun wanneer zij merken dat anderen hetzelfde doormaken.

" Ik ben echt weer een stap verder gekomen met behulp van de community. Ik heb veel positieve reacties gekregen en dat doet me goed. Het voelt zo fijn dat je dit met elkaar kunt delen en elkaar echt kunt helpen." - Antje

Ook voor de Helpers

Wanneer iemand in je omgeving slachtoffer wordt, is alles ineens anders. Je wilt helpen, maar hoe doe je dat goed? Het is logisch als je dan vragen hebt. 'Wat moet ik zeggen tegen iemand die slachtoffer is geworden?' 'Hoe kan ik er echt zijn voor een ander?' Met deze en andere vragen kun je terecht in de Voor de Helpers-groepen . Ook kun je er jouw eigen tips delen met 

Helpers

Deel je verhaal

Als lid van onze lotgenoten community hoef je niks uit te leggen.

Word ambassadeur van de online lotgenoten community.

Lees meer
Ambassadeur oproep