Seksueel misbruik

Lotgenotengroepen seksueel misbruik

De plek waar slachtoffers en hun omgeving ervaringen uitwisselen.

In contact komen met lotgenoten? Maak in 3 klikken een account aan.
Meld je aan of Log in

Nieuwste verhalen

 • Banger dan bang ben ik nog nooit geweest als vandaag.. 

   

  Rare en vreemde dag vandaag.

  Helaas me grootste nachtmerrie weer uitgekomen.. Helaas vandaag heeft de laatste dader weer geprobeerd om me sexuueel aan proberen te randen..

   

  Maar daarna is hij in een broodje gestikt en in bij zijn overleden... Is dit de straf van onze heer??

  Nee heb geen traan gelaten tranen zijn van wat hij mij weer heeft geprobeerd aan te doen 

  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

   

  Schorpioen37

 • Lieve allemaal, 

   

  Ik hou me op de achtergrond, maar ben er wel. Zit achter mijn grote muur want ben nog al overstuur. Er is weer veel gebeurt en ik heb er om getreurd. Zit helaas weer in een diepe put. Zou ik er ooit nog uitkomen? Zal ik ooit me rugzak leeg kunnen maken? Zodat ik de pijn niet meer hoef te dragen?

  1,5, jaar had ik hulp in het geheim. Maar dat is wat nu verdwijnt. Sta weer alleen. En het gevoel is heel gemeen. Ze gaf me geen kans, ben er door uit balans.

  Heeft er nog iemand tips? Misschien voel ik me minder in de dip. Vertrouwen in iemand duurt lang. Daarvoor ben ik veel te bang. Ik weet ik ben niet alleen.. Maar het is me gewoon teveel.

   

  Lieve groetjes Schorpioen37

 • Hoi, 

  Ik ben nieuw hier, dus ik zal mijn verhaal delen. Ik heb vorige week iets meegemaakt en ik weet niet zeker hoe ik me erover moet voelen en of ik dit wel echt verkrachting of seksueel misbruik kan noemen. Zeker als ik de verhalen van andere meisjes of jongens lees, denk ik altijd maar dat ik mezelf niet moet aanstellen.  Maar toch heb ik er heel veel last van en ik moet mijn verhaal even kwijt. Alvast een waarschuwing, het is erg gedetailleerd. Het zit zo: 

  Ik ben afgelopen week naar mijn vriend gegaan om met hem af te spreken. Nadat het heel knuffelig werd, hebben we besloten seks te hebben, dit helemaal vrijwillig. We hebben dit ook vaker gedaan, dus niks nieuws. Maar na een tijdje was ik al een aantal keer gekomen en ik riep: ik kan echt niet meer. Nadat ik flauw was gevallen, werd ik wakker en merkte ik dat mn vriend me nog aan het vingeren was en ik trok me dus gauw weg. Ik draaide me om en begon vol te huilen, want hij was doorgegaan, zelfs nadat ik zei dat ik niet meer wilde én flauw was gevallen.  Ofja, flauw gevallen, meer een soort van neergestort. Toen ik eenmaal huilend aan de kant lag, vond hij het nodig om verder te masturberen tot hij klaar kwam en hij kwam op mij. Ik kon niks, ik kon alleen maar huilen en ik haatte hem en mezelf.

  Nu is het zo dat hij er onmiddelijk extreem veel spijt van had en hij echt heel boos was op zichzelf. Dat heeft hij nu nog steeds.  En ik ben ook heel erg boos op hem, het vertrouwen is weg en ik haat mijn eigen lichaam. Alleen, ik hou van hem, ik zou hem nooit kwijt willen en ik weet dat hij het niet per se zo bedoeld heeft. En nog weet ik niet wat ik moet doen.

Groepen per incident

Publieke groepen (2)

Voor slachtoffers van seksueel misbruik

Lotgenoten 145 verhalen89 leden

Gesloten groepen (2)

Voor slachtoffers van seksueel misbruik

Lotgenoten 145 verhalen89 leden

Je staat er niet alleen voor

Na een ingrijpende gebeurtenis kan het fijn zijn om in contact te komen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Dat kan in onze lotgenotengroepen. In onze community vinden slachtoffers, nabestaanden en getuigen van misdrijven, ongevallen en/of rampen steun en herkenning bij elkaar. Het is een plek waar je je eigen ervaringen van je af kunt schrijven en vragen kunt stellen aan lotgenoten.

Uit ervaring weten we dat het een opluchting kan zijn als mensen hun gevoelens met elkaar kunnen delen. Juist als zij soortgelijke ervaringen hebben. Mensen vinden erkenning en steun wanneer zij merken dat anderen hetzelfde doormaken.

" Ik ben echt weer een stap verder gekomen met behulp van de community. Ik heb veel positieve reacties gekregen en dat doet me goed. Het voelt zo fijn dat je dit met elkaar kunt delen en elkaar echt kunt helpen." - Antje

Ook voor de Helpers

Wanneer iemand in je omgeving slachtoffer wordt, is alles ineens anders. Je wilt helpen, maar hoe doe je dat goed? Het is logisch als je dan vragen hebt. 'Wat moet ik zeggen tegen iemand die slachtoffer is geworden?' 'Hoe kan ik er echt zijn voor een ander?' Met deze en andere vragen kun je terecht in de Voor de Helpers-groepen . Ook kun je er jouw eigen tips delen met anderen.

Helpers

Deel je verhaal

Als lid van onze lotgenoten community hoef je niks uit te leggen.

Word ambassadeur van de online lotgenoten community.

Lees meer
Ambassadeur oproep