Hoop nodig

2 reacties
1
100 weergaven

1,5 jaar geleden ben ik gedrogeerd en verkracht. Het was in een ander land en ik ging uit met vrienden. ik raakte degene waarmee ik was kwijt en kende de man in kwestie, we hadden al vaker met zijn vriendengroep afgesproken. Hij was nog wel aanwezig en bood mij aan me veilig thuis te brengen omdat de taxi's daar niet al te betrouwbaar zijn en ik alleen was. hij gaf me nog wat te drinken en we gingen weg, ik had hem tevens gevraagd mijn vriendin te bellen omdat ik zeker wilde weten dat ze veilig thuis was gekomen. 

even later en ik kan me alleen flarden herinneren van wat er is gebeurd. hij bracht mij niet naar het huis van mijn vriendin maar naar zijn huis, ik stond onder de douche, aanraking die ik niet wilde en wakker worden. eenmal bij mijn vriendin had hij haar nooit gebeld terwijl hij op zijn telefoon liet zien (terwijl ik er al niet meer helemaal bij was) dat hij dit wel deed. Deze man had al eerder geprobeerd wat met mij te doen en ik had meerdere malen duidelijk gezegd dat ik geen seks met hem wilde. 

Omdat ik mij niet veel kon herinneren heeft het ook een tijdje geduurd voordat ik doorhad wat er was gebeurd. hij had aan zijn vrienden (Die wij kenden) gezegd dat we seks hadden gehad en ik snapte er niks van. langzaamaan begon ik mijn interesse voor alles te verliezen, dingen niet meer leuk te vinden en drong het tot mij door wat er gebeurd was. 

ik heb bijna en jaar in therapie gezeten en EMDR gehad. een tijdje ging het beter maar ik voel me nog vervreemd van andere mensen. deze ervaring heeft mij zo compleet veranderd, ik vind wat ik vroeger leuk vond niet meer leuk, veel van mijn vrienden vind ik niet meer leuk. En dan het belangrijkste, ik voel nooit rust in mijn lichaam en ik voel me nooit veilig. Ik voel me inmiddels een beetje radeloos en weet niet meer wat ik nog meer kan doen om me beter te voelen. Ik probeer dingen te ondernemen en contacten te onderhouden maar ik voel zo weinig. Ik hoor graag of anderen hier ook last van hebben gehad en wat zij hebben gedaan om hier uit te komen. 

ik heb al veel berichten van anderen gelezen en het doet mij goed om te zien dat iedereen elkaar probeert te helpen en veel zich fijn genoeg voelen om hun verhaal te delen.