gekleineerd en mishandeld

4 reacties
2
125 weergaven

hoi ik ben nieuw hier!

 

het is een lang verhaal van en aantal jaren geleden maar ik merk steeds meer dat ik de behoefte heb om het te vertellen aan mensen en mijn verhaal naar buiten te brengen.

toen ik 16 was leerde ik een jongen kennen waar ik uiteindelijk 2,5 jaar een relatie mee heb gehad. als ik er nu aan terug denk was het vanaf het begin al een ongezonde relatie en was de eerste keer seks niet helemaal vrijwillig (ik werd overrompeld maar liet het gebeuren) ik dacht dat het zo hoorde aangezien mijn relatie daarvoor ook net helemaal gezond was.  

na een tijdje kregen we steeds vaker ruzie en begon hij mij te kleineren ook waar vrienden of familie bij waren en later vielen er ook weleens klappen maar daar was nooit iemand bij. 

op een gegeven moment werd het ook op seksueel vlak steeds erger, ook dan begon hij mij te kleineren en te beledigen. het diepte punt was toen hij een feestje gaf, ik herinner mij nog dat ik 1/2 drankjes op had en me opeens heel dronken voelde wat ik normaal nooit heb van zo weinig drank. ik ging eventjes op bed liggen en het volgende dat ik mij herinner is dat ik in de ochtend naakt wakker werd en ik voelde gewoon dat er wat gebeurd was. ik heb het nog aan hem gevraagd wat er was gebeurd die avond maar hij gaf geen antwoord.  

 

achteraf besef ik mij dat ik waarschijnlijk gewoon door mijn toenmalige vriend ben gedrogeerd en verkracht, wat er verder die avond is gebeurd geen idee maar ik ben heel blij dat ik al 1,5 jaar uit deze relatie ben en momenteel heel gelukkig ben met mijn huidige vriend die er voor mij is als het wat minder gaat, het doorheeft als ik in situaties bang ben of mij bedreigd voel. ik schrik er nog steeds heel erg van als iemand plots een schijnbeweging maakt en ook heeft dit allemaal helaas af en toe wel invloed op mijn huidige seksuele relatie maar daar heeft mijn vriend veel respect voor omdat hij het verhaal kent.

 

ik vind het heel fijn dat ik het hier van mij af heb kunnen schrijven en mijn verhaal heb kunnen doen en ik kom graag in contact met personen die dit verhaal herkennen en eventueel tips hebben om mijn huidige relatie gezond te houden.