Slachtoffer bedreiging met de dood

Naar de lotgenotengroep ‘Oordeel uit, aandacht aan’
6 maart 20234 reacties86 weergavenPublieke groep
Default profile image
Florianne

Gister ben ik met de dood bedreigd door bewoners op de groep van mijn vriend en is mn vriend mishandelt door die zelfde persoon. Hij is inmiddels al 11 keer in elkaar geslagen door de persoon. Ik ben nu echt ten einde raad

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

Inloggen

Geen account? Account aanmaken

4 reacties

Daniëlle | Ambassadeur Slachtofferhulp Nederland

Jeetje Florianne wat naar om te lezen! Hoe gaat het met je vriend en allereerst hoe gaat het met jou? Mishandeling en doodsbedreigingen zijn ernstig. Heb je er aan gedacht om aangifte te doen of heeft je vriend dit aangegeven bij de leiding waar hij woont ? Ik kan mij voorstellen dat je ten einde raad bent zo. Ik denk met je mee

Liefs

Login om te reageren
Default profile image
pieterke

De politie inroepen!!!

Login om te reageren
Anoniem (niet gecontroleerd)

Wat ernstig. Ten eerste: is er toevallig een vertrouwenspersoon ergens op de groep die (als je vriend dat durft) kan praten met jullie?
Ik weet uit eigen ervaring dat ik in een groep een papier in moest vullen over diegene dat het ook zwart op wit staat, dan wordt er ook wat beter op hem gelet, in de gaten gehouden en eventueel zelfs geschorst kan worden (protocol) Misschien kan je veilig thuis eens proberen, misschien samen met die vertrouwenspersoon? En dan aangifte dan.

Veel sterkte!

Login om te reageren
Default profile image
Daantje-62

Beste Florianne,
Wat naar allemaal dat het jullie steeds weer de dupe van excessief geweld.
Het moet gestopt worden. Maar het is niet allemaal makkelijk om het geweld te stoppen. Hadden jullie al aangekaart bij de leiding gevende of aangifte doen bij de politie. Mocht er deze stappen geen soelaas bieden dan kan jij als nog naar de hoogste baas gaan van de organisatie. Als deze ook niet helpt dan proberen bij een lokale pers door te vertellen wat er allemaal speelt bij de instelling.
Probeer ook een bewijs materialen te verzamelen m.b.v mobiele telefoon op te nemen en desnoods op de media kanaal te posten. Misschien dat het wel zal helpen om deze geweld te stoppen. Verder wens ik je veel sterkte. Jullie staan niet alleen we zullen aan jullie denken.

Login om te reageren