Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

Inloggen

Geen account? Account aanmaken

3 reacties

Default profile image
Rosan

hoi isabella! wat dapper dat je dit deelt. ik heb zelf niet precies hier ervaring mee, maar ik wil er wel graag over praten.
ik vroeg me af, als je het wilt zeggen, wat dit heeft gedaan met jouw vertrouwen in menigtes en vertrouwen in mannen. en wat deed dit met jou en de relatie met je vriend? weet hij het?

veel liefs Rosan

Login om te reageren
Default profile image
Isabella

Mijn vriend is er van op de hoogte en ik had problemen als die me aanraakte dat is gelukkig nu wel minder mannen in het algemeen vertrouw ik niet meer durf niet meer alleen naar een festival of iets en alleen over straat durf ik ook niet meer ik ben emotioneel en lichamelijk er kapot van

Login om te reageren
Daniëlle | Ambassadeur Slachtofferhulp Nederland

Hoi Isabella ,

Wat een nare ervaring dat iemand zomaar aan je lijf zit en al helemaal daar ! Je kunt je behoorlijk rot voelen na zoiets. (Netjes en zacht uitgedrukt) . Dat jij je zo voelt is heel begrijpelijk zeker omdet het zo kort geleden nog is gebeurd. Als je er last van blijft houden is het misschien niet onverstandig om proffesionele hulp in te schakelen.

Veel sterkte

Login om te reageren