Gevoel uitzetten is moeilijk

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van stalking’
18 juni 20225 reacties93 weergavenPublieke groep
Default profile image
Thomar

Goeie dag 

Mijn ex is zeer explosief en heb dat meerdere malen ondervonden, wil hem nooit meer terug en hij valt mij nu lastig met post en voor de deur staan , toch zijn er momenten dat ik hem mis , snap er niks van , het foute aan hem staat zeker boven de goeie dingen , herkent iemand dit gevoel ?

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

5 reacties

Default profile image
pieterke

Ik weet het

Login om te reageren
Romy | Ambassadeur
Romy | Ambassadeur

Hoi Thomar,

Jemig wat vervelend wat je nu meemaakt! Ik heb geen vergelijkbare ervaring wat betreft stalking. Maar ik herken mij heel goed in je emoties.

Ik heb zelf ook een ex die verschrikkelijke dingen heeft gedaan. En toch kon ik hem missen. Ik begreep er niks van! Tot ik later begreep dat ik niet hem miste. Maar mijn maatje. Een illusie dus.

Ik heb ook leuke tijden met hem gehad. Dat miste ik. Het samen delen van ervaringen en momenten. Dat miste ik. Maar niet hem. Het heeft een tijdje geduurd voor ik dat echt goed begreep. Naar mate de tijd verstreek en ik steeds meer afstand kon nemen van de situatie, verdween het missen volledig.

Het feit dat jij hem kan missen ondanks wat er gebeurd is, zegt alles over jou als mens en niets over hem. Je bent een warmhartig mens. Met veel liefde in je. Die je graag deelt met de mensen dicht bij jou.

Geef jezelf die liefde. En geef jezelf en je geest wat tijd om te begrijpen dat dingen nu anders zijn. Soms loopt je hart wat achter op je verstand. En dat is helemaal niet erg!

P.s. is er iemand op de hoogte van de stalking? Voel je je veilig?
Als je ergens hulp bij kunt gebruiken, dan ben ik en iedereen van deze community er voor je.

Liefs, Ro

Login om te reageren
Default profile image
Thomar

Hoi
Voel me op dit moment niet veilig, vrienden en buren en familie zijn op de hoogte , maar dan nog , hij slikt medicijnen voor psychische klachten en blowt en drinkt , hij is niet in de schatten kwa gedrag , kan alleen hopen dat hij stopt

Login om te reageren
Romy | Ambassadeur
Romy | Ambassadeur

Hoi Thomar,

Ik begrijp dat de angst blijft! Is de politie op de hoogte? Ik lees dat hij post achter laat. Dit zou je kunnen bewaren om aan te tonen in welke mate je er last van hebt.

Wist je dat je slachtofferhulp ook kunt bellen voor een persoonlijk gesprek of advies? Je hoeft dit niet alleen te doen!

Liefs, Ro

Login om te reageren
Default profile image
Thomar

Hoi
Heb contact met slachtoffer hulp en politie is op de hoogte , wijkagent is ook op de hoogte , hij stond gisteren weer voor mijn deur en heb het weer doorgegeven, hoop dat ze er iets mee doen , hij is ontoerekeningsvatbaar, hij zoekt via allerlei wegen om met mij in contact te komen , dit is best zwaar en angst is niet fijn

Login om te reageren