Seksueel misbruikt

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van seksueel misbruik en seksueel geweld’
8 juni 20222 reacties156 weergavenPublieke groep
Default profile image
Shang82

Beste leden,

Ik ben sinds Oktober 2021 meerdere malen tot Maart 2022 seksueel misbruikt geworden door de huisbaas omdat ik ongedocumenteerd ben en constant met de illegaliteit werd bedreigd. Ik heb nog steeds geen aangifte kunnen doen omdat ik bang ben dat dit niet serieus wordt aangenomen door de politie. Heb wel een keer gebeld met de politie en erover gesproken. Maar nooit meer teruggebeld. Ik ben slachtoffer van zedenmisdrijf , diefstal, bedreiging en intimidatie. Voor diefstal heb ik vrijdag wel een afspraak voor aangifte. 

Met vriendelijke groet,

Shang

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

2 reacties

Default profile image
Paloma

Oh Shang wat verschrikkelijk voor je!
Slachtofferhulp wel gebeld? Eem goed adviserend gesprek lijkt me op z’n plaats en hulpverlening. Ik weet niet wat ik nog meer kan adviseren. Blijf van mn lijf huis optie?

Liefs sterkte
Paloma

Login om te reageren
Naast lotgenoot nu ook ambassadeur
Steven | Ambassadeur

Dag Shang,

Lastige situatie aangezien je geen documenten bezit. Enige optie is dan om naar de politie te gaan en dit kenbaar te maken of naar een asielzoekerscentrum. In nederland wordt alles via iemands registratie afgehandeld dus zonder documenten gaat dat lastig worden.
Dus ik zou open kaart spelen anders blijf je onderdrukt worden in deze situatie.
Veel sterkte gewenst

Login om te reageren