Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Slachtofferhulp Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

7 reacties

Joti

Lieve Roza,

Herkenbaar, ik ook door mijn broer.
Sterkte!!

Liefs, Joti 😘

Login om te reageren
Default profile image
Roza

Dankjewel...jij ook veel sterkte bij het verwerken. 😞

Login om te reageren
Jasmine🧶

Moedig. Veel sterkte🧡

Login om te reageren
Default profile image
Roza

Dankjewel...het is zo ontzettend pittig...dit jaar mijn moeder verloren, ik ben executeur, het huis leeggehaald en verkoop klaar gemaakt...mijn SPH HBO opleiding afgemaakt onderzoek gedaan en scriptie geschreven.
En toen kwam mijn broer er achter dat hij onterfd was....waarna de boze berichten via mijn werkgever werden verstuurd. Net zo achterbaks als vroeger. Boos, dreigend manipulerend. Zo gaat nog dat vroeger ook, druk uitvoeren om zijn zin te krijgen. En nu...nu ben ik er klaar mee, ondanks dat ik het inhoudelijk nog nooit tegen iemand heb kunnen vertellen, het kwam gewoon niet over mijn lippen. Het heeft een hele stempel op mijn leven en op wie ik ben geworden gedrukt. Ik ben bang...vind het verschrikkelijk en walgelijk om er over te gaan vertellen. Maar het moet zodat ik kan gaan verwerken.

Login om te reageren
Jasmine🧶

Zeker!! Voor jezelf kiezen. Daar word je nu wel toe gedwongen. Maar ik ben blij voor je dat je aan de vooravond van jouw heling staat. Heel veel sterkte kracht en vertrouwen gewenst.🌼

Login om te reageren
Zonnestraal

Wat knap van je Roza. Heel moedig. En wat heb je veel op de bord gehad dit jaar! Knap hoe je ondanks alles dit nu aanpakt.
Mag ik vragen of je broer is onterfd vanwege het misbruik, of is dat om andere redenen?

Login om te reageren
Default profile image
Lisanne20

Heel veel sterkte, lieve Roza. Goed dat je de politie erbij betrekt. Ik hoop dat je eindelijk rust zal vinden.

Veel liefs

Login om te reageren