Mijn verhaal

6 reacties
1
147 weergaven

Dit is mijn verhaal mijn kant en hoe ik het heb ervaren. 
 

4 jaar geleden op een waterpolo toernooi ik was daar net 15 jaar oud en was al vol op bezig met de wereld te leren kennen, lekker opstap wat drankjes doen, veel met vriendinnen doen en natuurlijk school en werken. De tweede feestavond ging dit mis. Ik leerde een jongen kennen en een vriend van hem die ook met een meisje was. Na veel drinken gedronken te hebben en dus aardig dronken vroeg hij en zijn vriend rond 12 uur of wij mee gingen naar een stukje bos. Ik twijfelde eigenlijk niet en ging gewoon mee. Het enige wat ik nog weet is het moment dat dat meisje en die vriend weg liepen, een moment later zat zijn geslachtsdeel al in mijn mond, daarna mijn keel dicht kneep en nog later weer wakker werd zonder hem. Waarschijnlijk is er iets in mijn drankje gegooid. Ik ben naar het enige stukje licht gelopen en kwam mijn vriendinnen weer tegen bij de wc’s het was toen al rond 5/6 uur. Op dat moment wist ik niet wat er allemaal gebeurd was en heb gezegd dat ik seks heb gehad met die jongen niet wetende dat dit 4 jaar later mijn leven zou veranderen.

 

na 4 jaar er nooit over gepraat te hebben was ik op een avondje aan het wijnen met vriendinnen en kwam dit verhaal aan bod. Ik vertelde het en gelijk schoot het er in. Ik ben verkracht. Toen ik me dat realiseerde wist ik niet wat ik er mee moest. Met ouders het erover gehad met vrienden en vriendinnen en mijn vriend natuurlijk. Op dit moment ben ik in het aangifte traject en bezig met mijn zelfvertrouwen terug te krijgen.

 

hoe ik me voel? (Dat is de enigste vraag die niemand stelt maar waar je eigenlijk wel antwoord op wil geven) 

Ik voel me vies, ik voel me gebruikt, ik voel me dom, ik voel me een slet, ik voel me stom.

ik weet dat dat allemaal niet hoeft dat zegt namelijk ook iedereen, maar ik kan niet op dit moment dat gevoel weg stoppen. 
 

ik voel me zo en ik ben zo, ooit komt mijn zelfvertrouwen weer terug en ga ik harder groeien dan ooit.