Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor slachtoffers van stalking

11jaar durende nachtmerrie inmiddels en het stopt nog steeds niet. Niet meer willen leven.

Ik heb al eerder mijn verhaal gedaan in de besloten groep en ook regelmatig gereageerd op verhalen in de besloten en open groepen van slachtofferhulp nederland. Ik leef al sinds 2013 in een nachtmerrie. In 11jaar tijd heb ik amper tot niet een goed leven van de grond weten te krijgen. Ik heb lang gehoopt dat het zou stoppen en mijn leven eindelijk van de grond zou komen. Ik leef al een behoorlijke tijd in een klein wereldje. Mijn wereldje is steeds kleiner en kleiner geworden. Ik zie geen uitweg meer. Het stopt niet. Ik heb geen harde bewijzen langdurig al niet sta met mijn rug tegen de muur. Voor de buitenwereld is het psychologische getreiter en machtsspel niet zichtbaar. Ik zie sinds afgelopen zomer het leven niet meer zitten. Voor het eerst dat ik niet meer wil vechten en het goed vind als het over is. Er is geen uitweg. Ik heb geen zin om door te leven en maar gekweld te kunnen blijven worden. Ik ben lang sterk geweest. Maar het is op. Ik wil niet meer. Het stopt niet. Iedereen om mij heen gaat verder met zijn leven en maakt mooie stappen. Weet mooie dingen van de grond te krijgen. Ik langdurig niet. Ik zie geen verandering in mijn situatie. Ik zie geen uitweg meer. Ik had nooit verwacht dat dit me te wachten stond na 2013. Ik ben compleet verrast wat er langdurig op mijn pad is gekomen. Mijn levenszin is weg. Vertrouwen is weg in alles. 

Bezig met laden...

21 Reacties *

27 maart 2024

Hallo Roos, wat ontzettend naar om te lezen wat je door moet maken. Heel begrijpelijk dat je het niet meer ziet zitten. Ik hoop dat de reacties van de lotgenoten je wat steun geven. Wanneer je nog meer steun zoekt, wat ik goed kan begrijpen, zou ik je aanraden om contact op te nemen met 113. https://www.113.nl/

27 maart 2024

Als antwoord op door 220b9790674041…

Dank je wel voor je reactie Eva. Dit forum is heel heeeel fijn dat dit bestaat. Heeft me al veel meer inzicht gegeven in mijn situatie maar ook in die van anderen. En hoe ernstig mijn situatie is al veranderd er op dit moment nog niet vrij veel. Sta ik behoorlijk stil.

Dank voor de tip!

27 maart 2024

Als antwoord op door 1310c280f8d245…

Roos, Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe en dat je weer een gelukkig en rustig leven krijgt waar je van kunt genieten. Succes ermee

27 maart 2024

Als antwoord op door 9f48609c9b8945…

Dank je wel Annelies. Jou ook van harte gegund!

27 maart 2024

Als antwoord op door 1310c280f8d245…

Dank je wel Roos lief van je

26 maart 2024

Beste Roos- 2021,
Ik begrijp je volkomen, ik zit ook al heel lang in dezelfde situatie, en zie ook geen uitweg meer.......
Ik weet niet of je het nog kunt opbrengen/ vertrouwen hebt om dit nog eventueel te doen:
geluidopnames, beeldopnames, dagboek bijhouden van wat zich voordoet, en dit melden bij politie/ woningcorporatie/ verhuurder.
Dit is psychologische terreur wat moeilijk aantoonbaar is, je kunt ( als jij hier nog energie voor hebt) vertellen wat dit met je doet en jou leven totaal al 11 jaar ontwricht, en stilstaat.
Stalking gebeurd vaak in het geniep, is ongrijpbaar, onvoorspelbaar, des te moeilijker/ onmogelijk hier nog een weg in zien te vinden........
Stalking is WEL strafbaar, vandaar dat ik toch nog wat suggesties noem, en met een advocaat en wat bewijs sta je sterker...........
Maar kan niet in jou kijken/ in jouw schoenen staan of jij dit nog kunt, ik begrijp echt dat je op bent!
Helaas weet ik dat we in een maatschappij leven van ikke, ikke, ikke, en er geen ruimte is voor wat dit met jou doet (bij de meeste organisaties) als ik er een wist die je verder kon helpen hierin zou ik het noemen, loop zelf ook op dood spoor...........
Daarnaast hopelijk via gesubsidieerde bijstand - op basis van een toevoeging - een advocaat zoeken, dit kan met hulp van het Juridisch Loket, die mee kunnen denken/ zoeken naar een advocaat die hierin gespecialiseerd is, als jij dit nog kunt, ik snap dat je op bent, moegestreden, mogelijk heb je de genoemde stappen al gezet...........
Mogelijk is dit teveel voor je, zeker als de terreur al zo lang bezig is, onder je huid is gaan zitten en je RUST wil, en geen ruimte hiervoor hebt, dit begrijp ik echt heel goed.
Zou je graag willen helpen als ik mogelijkheden zag, omdat ik weet wat dit met je doet en hier echt kapot aan gaat, van je af praten, maar mogelijk is dit alles gepasseerd station, en heb je dit allemaal al gedaan.

Beste Roos, ook al heb je er niets aan: ik denk aan je, je bent niet alleen, ook al is dit een dooddoener, van mij is het oprecht gemeend!

Veel Sterkte en Moed!!!, in welke ¨keuzes¨ je ook maakt!

Liefs, Molletje

27 maart 2024

Als antwoord op door 238d3459fc884d…

Ik snap het belang van harde bewijzen verzamelen, rapporteren, dagboek bijhouden. Het probleem is juist dat deze persoon geen harde bewijzen creeeert. Het is vooral een psychologisch machtsspel. Een energetische, telepatische psychologische dynamiek richting mijn persoon waar ik al 11jaar niet goed tegen bestand ben en zoekende ben als zo'n persoon je pad kruist hoe kom je er voorgoed los van en krijg je er voorgoed rust van. De politie kan niks want er zijn geen harde bewijzen. Mijn omgeving heeft het lang niet serieus genomen of neemt het niet serieus, ik werd bekritiseerd, afgewezen of dat ik ergens in blijf hangen kreeg ik naar mijn hoofd gesmeten. Het is niet zichtbaar voor mijn omgeving de dynamiek tussen mij en dit soort type mannen. Al die jaren geen helpende opmerkingen geweest. Het was nog trappen na geven. Maar niks helpende van hoe kom ik hier sterker uit. Geen sterke handvatten langdurig aanreiken van wat als zulke mannen je pad kruizen hoe kun je als slachtoffer hier sterker uit komen en krijg je er voorgoed rust van. Deze handvatten en goede hulp kwamen langdurig niet op mijn pad. Vooral geen goede hulp, wachtlijsten, kritiek, afwijzing en niet serieus genomen worden. Terwijl ik jarenlang, urenlang, dagenlang, maandenlang diep van binnen zo hoopte op de juiste hulp, de juiste vriendschappen in mijn leven te krijgen zodat ik het gevoel had er niet alleen voor te staan. Het is eenzaam geweest naast een kleintal goede mensen om mij heen die ook niet sterk genoeg waren mij hier sterker uit te trekken en dat ik hier vooralsnog sterker uit wist te komen. Ik vind het heel moeilijk. Van wat voor stappen moet ik dan nog ondernemen om hier sterker uit te komen. 11jaar zoekende is een lange zoektocht naar de juiste hulp en de juiste mensen. Molletje heel erg dank voor je tijd en steunende woorden. Super dank. Ik hoop oprecht dat we er met zijn allen sterker uitkomen en voorgoed los van komen. Dat verdienen we. Was er maar een handboek die precies beschreef van hoe voorkom je dat je weer slachtoffer word van zo'n type man en als je eenmaal in de greep van zo een bent gekomen hoe kom je er uit en hoe kom je er voorgoed vanaf van.

27 maart 2024

Als antwoord op door 1310c280f8d245…

Beste Roos,
Ik wist niet ( kon niet uit je verhaal halen ) in wat voor situatie je klem zit.
Ik begrijp je nu beter, het is inderdaad het psychologische terreur dat ongrijpbaar niet aantoonbaar is wat jij alleen waarneemt en ervaart.
Aan ¨hulpverlening¨ heb je niets is mijn conclusie na decennia lang zoeken..........
Hulpverlening, politie etc kijken liever weg terwijl dit een steeds groter probleem is met verwoestend effect op het slachtoffer, men heeft geen enkel idee wat deze psychologische terreur met je doet.
Vraag blijft dan: waar kun je wel terecht waar jij je wel gehoord voelt, ik zit nog aan wat organisaties te denken: Veilig Thuis?, WomanAid, er waren meer kleine organisaties ( even opgezocht ) die helaas niet meer bestaan, waar ik positieve ervaringen mee heb, vaak gerund door vrijwilligers die het werk doen met hun hart op de goede plek en niet voor het geld.
Er zijn verder veel organisaties die zich hard maken tegen geweld tegen vrouwen, het zijn vaak mensen bij zo´n organisatie die of zelf slachtoffer zijn geweest/ of affiniteit hebben met de ¨doelgroep¨ dit weet ik uit ervaring!
P.s mijn advies: zoek ( mocht jij dit willen, een kleine organisatie liefst met vrijwilligers die zijn vaak medemenselijk, anders wordt je een ¨nummer¨ in een grote organisatie, geen eigen ervaring, alles uit de boekjes - ieder mens is uniek en anders , hulp moet maatwerk zijn )
Het hoeft niet direct te zijn dat je fysiek wordt mishandeld bij verschillende organisaties, dat is zichtbaar, voor de omgeving duidelijk, terwijl jij worstelt met het ongrijpbare het terreur.................
De enige steunende woorden die ik je wil en kan geven zijn:
GELOOF in JEZELF!!! Probeer de oordelende woorden van anderen van je af te laten glijden, ( hoe moeilijk ook ) het is ( vaak ) hun onmacht, Wees LIEF voor JEZELF!!! Doe dingen wat voor JOU fijn / prettig voelt, blijf trouw aan jezelf, je gevoel is echt!!!!
Erg naar dat je door je omgeving niet serieus gehoord en gesteund voelt, sterker nog je in de steek gelaten voelt.
Het is voor een buitenstaander makkelijk ¨oordelen¨ ze ervaren niet wat jij moet doorstaan, vandaar ik ook opper voor lotgenoten............. zij weten wat je doormaakt, dit kan je helpen/ steunen, en je kunt met elkaar je ervaringen delen, dit kan je ook helpen ook al is het niet de oplossing!
Al heb ik ze tot op heden ook niet kunnen vinden ( wel iets andere situatie ) maar wat jij beschrijft lees, hoor ik steeds vaker..................................zeer triest..................
Ik weet je helaas niet te raden hier mee om te gaan - beter mee om te gaan, in de hoop dat het leefbaarder/ leefbaar wordt.....................en jij je vrijheid weer terug krijgt!
Ik wens je ALLE sterkte en alle goeds!
Molletje.

27 maart 2024

Als antwoord op door 238d3459fc884d…

Dank je wel voor je vele tips Molletje. De juiste mensen die affiniteit met de doelgroep hebben is zeker een uitdaging deze te vinden met menselijkheid in zich mooi gezegd ;)

Het moeilijke was dat ik de afgelopen jaren ook meerdere malen slachtofferhulp nederland keer op keer heb gebeld of de fysieke lotgenotengroepen van de grond kwamen maar keer op keer te weinig aanmeldingen. Steun, herkenning en gesprekken met lotgenoten had denk ik veel kunnen geven. Ik heb twee keer een online bijeenkomst bijgewoond op het gebied van stalking. En dit forum daar kwam ik veeeel later achter is ook heel fijn dat dit er is ipv niet.

Mijn gevoel is zeker echt (psychologische terreur). Dank je wel voor deze woorden.

26 maart 2024

Beste Roos,Houd moed t komt heus wel goed.Geef de moed niet op.Ze zijn erop uit dat je instort NIET TOELATEN.Mensen die stalken die hebben een persoonlijkheidsstoornis GEZONDE mensen doen niet stalken.Hou je rustig.beem je regie weer zelf in de hand
IK heb hele heftige tijden meegemaakt. Maar ik heb veel bewijzen gevonden en ze hebben in mn laptop telefoon. Veel bewijzen verwijderd SAls stalking langer duurt dan 2 jaar is t een ernstige zaak....Zoek op youtube zoek op internet .....STALKERS zijn gevaarlijk t maakt niet uit welke beroep ze hebben of niet . .ik heb zelf alles uitgewerkt.. voor stalkers mannelijk of vrouwlijk zn instanties een speeltuin ze liegen steeds weer opnieuw en zn erg manipulatief .....ik heb een boek geschreven .....en ik heb een boek uitgewerkt...hou je rustig...NEGEER hem of haar of hun ...wie t ook zn ...ikmaakte 2 korte liedjes de situatie wat er gaande was
GEEF NIET OP

27 maart 2024

Als antwoord op door 9f48609c9b8945…

Hoi Annelies, ik was ook na 4 1/2 jaar ingestort dit was eind 2017. Daarna weer opgekrabbeld. Ik ben al lang sterk. Ze willen je zeker breken. Kwelgeesten, sadistisch vrouwen kapot maken. Door dit forum ben ik erachter dat ik enorme pech heb en echt een zeer ernstige categorie gestoorde stalker heb aangetrokken. De meeste slachtoffers ook door dit forum en alles wat ik al gegoogled heb de afgelopen jaren zijn binnen max 3jaar los van hun stalker. Stalking of psychologische terreur en ondermijning wat langer dan 3jr duurt is zeer ernstig te noemen. Pas deze zomer dacht ik voor het eerst aan zelfmoord. Ik zat er gewoon doorheen. Mijn levenslust is weg. Ik heb nergens meer plezier in. Het stopt gewoon niet. Iedereen bouwt langdurig een mooi leven op en ik blijf gevangen in deze gestoorde greep, er veranderd niks in mijn situatie dan dat ik niks echt aan het bereiken ben. Ik kom er niet los van. Ik krijg er geen rust van. Ik maak geen mooie stappen omhoog volledig verlost van dit gedrag. Mijn dader heeft in een ver verleden 5jr gevangenisstraf gekregen voor een heel ander misdrijf dan stalking. Ik ben jarenlang hierna niet vindbaar en traceerbaar geweest. Na 2013 met mijn zichtbaarheid als ondernemer veranderde dit. Vanaf dat moment begon de langdurige nachtmerrie. Ik had niet verwacht in deze positie terecht te komen en dat dit op mijn pad zou komen. Ik ben compleet verrast. Ik had verwacht dat hij ook was verder gegaan met zijn leven. Vervolgens kwam ik van het een in het ander terecht. O.a. last van gestoorde gasten uit het criminele milieu die verbonden zijn aan mijn dader uit een ver verleden. Ik had dit alles al 10jaar achter me gelaten in 2013. Een situatie met mijn grootste opdrachtgever tot op de dag van vandaag krijg ik ook niet echt rust van een van de eigenaren die weg is. Dit kwam er nog bovenop.

Zo te lezen maak je liedjes. Wat goed en mooi :-) Hopelijk zijn het mooie liedjes geworden.

Inmiddels weet ik ook dat dit soort mannen ernstige persoonlijkheidsstoornissen en issues hebben. En zeker ze willen dat je instort en kapot gaat. Maar hoe ga je hier sterker mee om? Ik ben blijkbaar niet sterk genoeg in mijn persoonlijkheid en te vatbaar voor dit gedrag. Mijn langdurige hulpvraag was ook van wat moet ik doen om hier sterker uit te komen zodat dit soort mannen mij niet meer weten te raken en ik in staat ben een heel mooi leven op alle vlakken van de grond weet te krijgen.

Als iemand mentaal gestoord is maar ook op seksueel vlak een seksueel gestoorde energie heeft. Een viezige energie ik vind het moeilijk om goed bij mijn gevoel te komen en blijven als iemand ook seksueel gestoord is. Je wilt dat vieze gestoorde seksuele gedrag en overtuigingen niet voelen van de realiteit van dit soort mannen. Walging. En je ervoor willen afsluiten met gevolg dat je minder sterk je lichaam bewoond want hoe meer je in je gevoel/lichaam bent hoe sterk je ook dat vieze gestoorde seksuele gedrag voelt. Dat is ook een hulpvraag van hoe gaan andere vrouwen om met mannen die een seksuele gestoorde energie, overtuigingen en gedrag hebben. Ik denk dat de meeste vrouwen zich hiervoor willen afsluiten en dit gedrag niet willen voelen. Maar het maakt je stuk als zo een je langdurig niet met rust laat en dat seksuele gestoorde gedrag langdurig op je af blijft vuren. De persoon hiermee niet kan of wil stoppen omdat hij niet spoort. En allemaal mannen om zich heen heeft die ook zo met vrouwen omgaan.

27 maart 2024

Als antwoord op door 1310c280f8d245…

Hallo Roos, ik vind t super dat je t van je af schrijft dat lucht op want tuurlijk hoort de buitenwereld te weten wat er gaande speelt als je stilzwijgt dan krijgen ze je in een hoekje NIET zijn zin geven hoor. Ik las je verhaal het lijkt wel of we met t zelfde te naken .De man die ik probeerde te helpen zit in een gigawespennest waar ze mij er bij in probeerde te trekken ....ja ondermijnend criminaliteit hebben ze mee te maken ...MN buren zn erbij betrokken. Mensrn gaan mee stalken door omkoping of ze worden gemanipuleerd die meedoen worden gewoon door de stalker voorgelogen over t slachtoffer .....Ik deed aangifte tegen een vrouw die gevaarlijk is voor de maatschappij ze moet een zijtak van een drugscomplot zn...de heftige tijden veel valsheid in geschriften .... ze pleegde laster en smaad jegens mij ....Nu is eindelijk de aap uit de mouw ...de waarheid is boven water.....stalkers zn levensgevaarlijk ze hebben t op je dierbare gemunt ook op huisdieren .verloor familieleden door deze gestoorde. Mn advocaat weet dat t geen toeval was.....PLEEG NOOIT zelfmoord dat willen ze.GUN HUN ZE T NIET... ze willen controle over je leven houden .....schrijf ook een boek voor jezelf en de slachtoffer om je heen die ook de dupe er van zijn .probeer er een liedje voor jezelf te maken.
De stalkers gaan zover dat je als onschuldige weken maanden wordt vastgezet onterecht vaselijk je met opzet wordt mishandrld door agent....ze wisten dat ik onschuldig was. STALKERS willen hebben dat t slachtoffer voor gek word verklaard maar ze voelen zelf aan dat hun de probleemmakers zijn ......T boek dT ik uitgewerkt had zou goed voor jouw kunnen zijn.naar mn inzien geb je met een saditische psychopaat te maken..Weet niet of ik de titel hier mag en kan noteren anders had ik t opgeschreven ....voor jouw veiligheid zou ik vragen aan ienand van de site of ze de titel met schrijver kunnen doormailen aan jouw...zodT ik t niet openbaar in reactie schrijf....JE veilugheid staat voorop ..echt een. Ork om te kopen en te lezen ....ik had meteen aantekeningen erin gemaakt.schrijf de naam van de stalker op en noteer wie hij allemaal beinvloed stalkers gebruiken graag andere....ze kunnen ook anderr bedreigen en uitvragen cq uithoren blijf helder in alles laat je niet gek maken er is niks mis met jouw ..ze kunnen wel zover gaan dat je straks je bedrijf cq werk kwijtraakt zover gaa. Ze ook praat met je familie vrienden erover.Straks ben jij ook slachtoffer van dezelfde persoon of door een vriend van hem...hoop voor jouw dat t een andere is .want ik weet 100 procent zeker dat ik niet t eerste slachtoffer ben maar meerdere zijn als dat zo is en jij daadwerkelijk ook een slachtoffer er van bent dan zou je sterker staan hoor naar mn mening

27 maart 2024

Als antwoord op door 9f48609c9b8945…

Hoi Annelies, had je al banden met het criminele milieu of er ongewild bij betrokken geraakt? Wellicht nog scherper zijn in voorkomen dat je in iemand zijn wespennest terecht komt. Jou buren laten zich ook in met criminelen? Het is lastig als mensen enorm geintimideerd worden en door groepsdruk bezwijken en mee gaan doen uit angst wellicht of er teveel alleen voor staan en niet in staat hier zich tegen te weren. De druk te groot is. Hopelijk is vanuit de maatschappij hier voldoende oog voor zodat onschuldige kwetsbare mensen hier niet in getrokken worden en dit zo snel mogelijk gestopt word. Hoe sneller er ingegrepen word hoe kleiner de schade en verwoesting. voor alle partijen zo gezond mogelijk dat er de juiste hulp/oplossing komt.

Door deze gestoorde persoon heb je familieleden verloren? geliquideerd?

Sadistische psychopaat is het zeker.

Ik denk dat het geen probleem is als je de titel van het boek hier vermeld. Wellicht hebben andere slachtoffers er ook wat aan.

Ik snap niet helemaal als jij hier een titel van een boek vermeld dat mijn veiligheid dan in gevaar kan komen? Kun je dit meer toelichten zodat ik het begrijp?

Ik voel me zo beschadigd inmiddels dat ik door een gestoord persoon en daaraan verbonden gestoord netwerk zeker arbeidsongeschikt zou kunnen raken en alles kan kwijtraken. Dit netwerk of dit soort functionerende mensen moeten zo snel mogelijk gestopt worden. Mensen die anderen zo vergaand stukmaken horen denk ik in een 'long stay' TBS kliniek thuis voor een goede behandeling in de hoop dat er meer slachtoffers en ergere schade voorkomen word.

Mensen die zo ver gaan in terreur zullen vast veel meer slachtoffers maken dan alleen wij hier.

Ik vraag me af of dit soort mensen inzicht/zelfinzicht hebben of gewoon niet beter weten. Dat is enorm heftig als mensen niet beter weten. En vanuit daar levens gruwelijk verwoesten. Wat voor hun 'normaal' is is voor anderen abnormaal. De maatschappij moet zo snel mogelijk ingrijpen zodat mensen niet compleet de vernieling in geholpen worden.

27 maart 2024

Als antwoord op door 1310c280f8d245…

Beste Roos,Ik heb geen banden met criminele.Ik wil niks te maken hebben met zulke mensen.Word er bij getrokken doordat ik een man probeerde te helpen ben zn getuigen.Hij zat destijds in een scheiding met zn exvrouw daar hielp ik mij bij weg.Maar als men met exen contact houdt dan worden onschuldige altijd t slachtoffer.Heb kinderen en dan hoor je niet met criminele om te gaan anders kom je in de problemen en schulden ...JA de buren zn criminele die veel op hungeweten hebben...ze stelen mishandelen de kinderen en hun hond is ook slachtoffer ze plegen fraudes ..maar hun problemen zn niet de onze zd terriroseren onze hond die we namen voor onze veiligheid ik merkte ook dat de vader van mn 2 oudste blijkbaar ook iin illegale misdrijven zit ook mn exschoonbroer en andere........
Mn familieleden ze plannen alles ...Ongelukken ....ze saborteerde ook mn remleidingen e. Remslangen ga zo maar door t is te complex om uit te leggen

T boek vond ik heel goed t gaat over psychopaten...1tje leende ik uit maar heb t nog niet teruggekregen van die man .....de andere gaf ik aan mn advocaat ...maar die deed er niks mee blijkbaar niet erin gespecialiseerd ......de derde kocht ik omdat ik de 2 boeken uitleende en ik het niet verder kon lezen de derde begon ik opnieuw te lezen en daar maakte ik veel aantekeningen in ....zou wel eens willen weten of t boek ook betrekking heeft bij jouw .. het heet destructieve relatie op de schop .. jan storm is de schrijver ervan t boek had ik naar t slachtoffer uitgewerkt gestuurd aangetekend maar ze hadden t zo gespeeld dat ze een aangetekende pakket NAAR EEN AFLEVERPUNT lieten gaan DAT mag helemaal niet Heb t pakket snel opgehasld met t originele bewijs was op tijd anders was t in verkeerde handen terecht gekomen.ze hadden zn achternaam afgeplakt........jja er zn mensen die meedoen uit angst maar ook omkoping maar als ze meedoen zn ze medeplichtig aan ernstige misdrijven. Dan zn ze er zelf bij mn gezin. Kinderen hond ik mn familue zn allemaal slachtoffer.......er bestaat zeker ook groepsstalking ..lees de link eens wie weet musschien iets voor jouw.
https://www.stopeg.nl/about_stopeg.htm

Lees dit stuk eens
wo. feb 28th, 2024 15:33:38

     

Groepstalking Nederland

Elektronische lastigvallen / 24-7 Elektronisch martelen

Hoe terug te vechten

Wanneer je het doelwit bent van psychopathische groepstalkers, lees dan deze gids voor tips over hoe je ermee om kunt gaan. Allereerst, en dit is het belangrijkste van alles, laat ze hun doelen niet bereiken: je leven ruïneren, je reputatie vernietigen met leugens over jou op het werk, vrienden, in je buurt, enz.. Als je sterk blijft, mentaal gefocust en nooit opgeeft, zijn ze niet in staat om je psychologisch te tijzelen afgezien van het punt van krankzinnigheid. Vergeet niet dat ze van je af willen, door je te laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis of in het ergste geval zelfmoord te plegen. Je wordt overal gevolgd, alleen maar om je paranoïde te maken. Ze nemen je privacy en je vrijheid weg. Laat dat nooit gebeuren! Ze plegen meerdere ernstige overtredingen en negeren volledig alle wetten, dus in feite ben je in een psychologische oorlogsvoering. Hier zijn enkele tips hoe om te gaan met perpatrators:

1

Ik kan dit niet genoeg zeggen, blijf mentaal sterk en geef nooit op! Laat niemand je leven, je privacy afnemen. Je kunt ervoor kiezen om achterover te leunen en ze je gewoon te laten martelen (ze zullen niet stoppen, dat kan ik je verzekeren), of je kunt ervoor kiezen om voor je leven te vechten. Sta op en spijker die vast.

2

Toon hun activiteiten aan het publiek. Het belangrijkste van groupstalking is om je “uit de weg te ruimen” door nauwelijks bewijs achter te laten. Dit is hun eerste zwakke plek. Noteer alles wat je kunt over de activiteiten die ze doen om je leven te ruïneren. Koop een paar camera’s, microfoons en begin zoveel mogelijk op te nemen. Een smartphone heeft een zeer krachtige microfoon. Met wat professionele software (EasyVoiceRecorder PRO) kunt u de microfoon afstemmen en de versterking versterken. Het zal erg gevoelig worden, ongeveer dezelfde kwaliteit als een dure voicerecorder. Neem elke dag en nacht op. Plaats dan je bewijsmateriaal op een blog. Veel TI’s hebben een blog om over hun ervaringen te schrijven. Krijg verkeer naar uw blog door te posten op groepentalking gerelateerde forums, opmerkingen op andere blogs, advertenties in de krant, enz..

3

Wees voorzichtig met praten over groepen die met anderen praten. Veel mensen geloven niets wat met groepstalking te maken heeft, want als je zegt dat iemand je bespioneert, je stemmen hoort of dat je gevolgd wordt, denken mensen meteen dat je raar bent of psychotisch aan het worden bent. Probeer contact op te nemen met andere TI’s, voor het delen van je ervaringen en tactieken over het omgaan met de situatie.

4

Ga niet naar een psychiater. De Psychiatric Diagnostic Statistical Manual (DSM) voor psychische stoornissen is een briljante doofpotoperatie in 18 talen geweest om de gruweldaden van de acties van militaire en inlichtingendiensten ten opzichte van hun doelen te verbergen. DE HANDLEIDING SOMT ALLE MIND CONTROL-ACTIES OP ALS TEKENEN VAN PARANOÏDE SCHIZOFRENIE. Als een doelwit onder toezicht staat met moderne technologie via tv, radio, telefoon, luidsprekers, lasers, magnetrons, vergiftigd met geestverruimende medicijnen via luchtkanalen, het geven van bekende geuren die hoofdpijn, misselijkheid enzovoort veroorzaken, als hij beweert dat zijn kleding vergiftigd is, zijn voedsel of kraanwater ook – alle medische scholen leren hun studenten dat de persoon paranoïde is, VOORAL als hij gelooft dat inlichtingendiensten achter dit alles zitten. Nooit wordt de medische professie verteld dat dit routinematige acties over de hele wereld zijn van inlichtingendiensten tegen hun doelen. Dus, slachtoffers van mind control .worden ten onrechte als geestesziek beschouwd en krijgen geen hulp omdat ze niet worden geloofd en hun lijden wordt verdubbeld door onwetende gezondheidswerkers. Als je gedwongen wordt om een psychiater te bezoeken, heb je het recht om een psychiater te eisen die verstand heeft van groepstalking, elektronische intimidatie, mind control en andere gerelateerde activiteiten. Stel dan voor dat je probeert je symptomen te bewijzen. Het probleem met de psychiatrie is dat het diagnosticeren van een patiënt geen exacte wetenschap is.Het is gebaseerd op de interpretatie van de psychiater die gewoon de domme DSM-criteria volgt. Als je stemmen in je huis hoort of als je denkt dat ze in je hoofd zitten, maak dan een audio-opname om te bewijzen of ze echt in je hoofd zitten. Als ze op de opname te horen zijn, ben je niet geestesziek. Een microfoon liegt niet. Hetzelfde geldt voor hallucinaties. Maak een video-opname en bekijk de video voor het bewijs. (Het feit dat ze dit eenvoudige deel van het diagnostische proces hebben overgeslagen, wat het verschil maakt tussen het label schizofreen of een gezond persoon, zegt genoeg over de DSM-criteria en de mensen die betrokken waren bij het maken ervan).

5

Hoe om te gaan met hacken. De perps krijgen volledige controle over al uw communicatieapparaten. Je smartphone wordt gehackt en gemonitord en alles wat je op internet doet, wordt gemonitord. Ga naar de politie en krijg een proces-verbaal met betrekking tot inbraak. Ze zullen er waarschijnlijk niets mee doen (dat is wat ze me vertelden toen ik naar de politie ging) , maar het gaat erom jezelf in te dekken voor computergerelateerde misdaden die ze via je internetverbinding kunnen uitvoeren, zoals het uploaden van kinderporn naar je computer of het hacken van andere mensen, zodat je de schuld krijgt). Door gebruik te maken van geavanceerde bewakingsapparatuur bespioneren ze je in je hele huis. Verschillende technieken worden gebruikt voor het afluisteren of bespioneren van uw computer, zoals TEMPEST (het decoderen van elektromagnetische straling van uw scherm vanaf een afstand tot 20 meter. Ze kunnen een exacte kopie van uw scherm zien), hoewel-wall vision, door camera’s in de buurt van uw computer te plaatsen of door de apparaten af te luisteren met keyloggers. of smartphonebeveiliging is er niet veel dat je kunt doen. Android is gewoon een groot riool, vol exploits. Ze hebben onlangs een bug gevonden die 99% van de telefoons treft (Bron). Ook iOS op iPhones is zeer onveilig. Ik heb geprobeerd mijn smartphone te beschermen met de nieuwste updates (Android versie 4.3), een veiligere rom (cyanogenmod) en een virusscanner.Maar niets van dit alles helpt. Het enige wat je kunt doen om ze uit je telefoon te houden, is door een faraday sleeve te kopen. Het blokkeert volledig alle signaalfrequenties. Ik gebruik er een als ik op het werk ben of op bezoek ben bij vrienden. Ze zijn niet erg duur. De meeste spionagewinkels verkopen ze als tegengeluid tegen afluisteren.

6

Detecteer bugapparaten. Zoals ik al eerder zei, gebruiken daders geavanceerde bewakingsapparatuur. Ze kunnen ook inbreken in uw appartement en camera’s en microfoons verbergen. Een bugdetector kan scannen op radiofrequenties die deze apparaten gebruiken voor het verzenden. Zorg ervoor dat je er een koopt met een bereik van 500 mhz tot 9 Ghz om alle mogelijke bugdevices te dekken. Moderne gebruiken hoge frequenties, die de meeste bugdetectoren niet kunnen detecteren. Je kunt ook een sterke neodymiummagneet gebruiken, door deze op verdachte plaatsen te houden. De magneet blijft plakken op metaal dat deel uitmaakt van een bugapparaat. Neodymium magneten zijn de sterkste op aarde, je voelt het meteen als er iets verstopt zit in de muur of ergens anders. Zelfs een heel klein stukje metaal zuigt de magneet er recht op af.

28 maart 2024

Als antwoord op door 9f48609c9b8945…

Annelies het lijkt me heel heftig als je criminele buren hebt en ook misschien wat schoonfamilie. Dat geeft ook weinig stabiliteit en rust. Ook in het hoofd. Dat doet mentaal wat met je vooral als je langdurig omringd bent met zulke functionerende mensen die als ze niet willen of kunnen veranderen pittig is.

Je staat waarschijnlijk voortdurend op spanning en hoge mate van alertheid. Misschien zelfs onbewust. En niet eens meer bewust van hoe 'aan' je staat als dit te lang duurt.

Groepsstalking is zeker pittig. Het milieu heeft me ook wel het gevoel van in de gaten gehouden in mijn systeem sterk gegeven. Het is heel moeilijk dat uit je systeem te krijgen vooral als dit langdurig heeft plaatsgevonden dit gedrag richting jou persoon. Mentaal sterk blijven is een enorme uitdaging vooral als je er meer alleen voor staat. En de gezondere mensen die het echt begrijpen ontbreken of te weinig aanwezig zijn van wel gezond maar het niet echt begrijpen of het niet echt zien en niet echt in staat zijn iets helpends aan te reiken of te verbinden met jou langdurig met geduld om jou sterker te laten worden tegen dit gestoorde gedrag omdat het zulk complex gestoord gedrag is. Een paar goede mensen om je heen die het begrijpen en die wat weerbaarheidstips met regelmaat geven om je staande te houden in vizier van mensen die zo ernstig functionerende zijn dat sterkt wel.

Bewustwording wat de doelen zijn van dit soort mensen richting hun prooien/slachtoffers kan wellicht helpen ze niet te laten slagen in hun doelen wat je ook beschrijft in je lange verhaal.
En de focus vast te bijten vechten voor je leven. Je er niet onder laten krijgen of niet paranoide worden van het jou in de gaten houden zonder harde bewijzen te creeren. Je niet meer gek laten maken ook al proberen ze van alles om onder je huid te kruipen. Het is echt een pittige complexe uitdaging in vizier van dit soort mensen te zijn en daarin sterker te worden je niet onderuit te laten halen. Het is vermoeiend. Zuigt je vaak leeg. Ik voel me vaak heel moe om me staande te houden in vizier van mannen die zoveel tijd en energie dagelijks steken in dit soort gedrag richting hun medemens.

Het is ook lastig als een groep mannen 'niet beter weten' en jou in hun realiteit trekken wat voor hun normaal is maar voor jou abnormaal. Het zuigt enorm. Je staat stil op een verstandelijk beperkte golflengte. Of mensen met een beperkte hele gestoorde ontwikkeling/opvoeding.

Het boek de auteur Jan Storms dacht ik al eerder over gehoord te hebben. Dank voor de tip!

Heel veel succes ook om niet gek te worden of je langzaamaan gek te laten maken en alle goeds om hier sterker en gezonder uit te komen.

29 maart 2024

Als antwoord op door 1310c280f8d245…

Beste Roos,
Ze krijgen mij niet gek hoor.De zwakste plek van groepsstalking is t verwijderden van bewijsmateriaal JA ze verwijderde veel bewijsmateriaal maar van t verwijderde bedijsmateriaal had ik foto's gemaakt en doorgestuurd naar mn advocaten..... en ik heb ook bewijzen gestuurd dat ze in mn telefoon zatrn op onze internet.. ze gebruiken open wifis om in je telefoon te neuzen ze gaan zo ver dat ze je wifinaam met een andere wachtwoord aanmaken. JA de buren zijn ook op heterdaad betrapt advocaat en politie zn er van op de hoogte....het is de buurman maar ook de buurvrouw echtgenotes ......ik had destijds al aangifte gedaan van de gestolen fiets van mn dochter en vandalisme jegens mijn auto .Het waren de buren buurvrouw had ik destijds heel vaak tegen mn auto zien leunen ik zei op t bureau elders can bovenaf leken t rietjes maar het waren de sigarettenpeuken van de buurvrouw....... politie noteerde rietjes ze schreven niet alles op. ..het zusje van haar had heel kort bij de politie gewerkt .....de buren liegen tegen veel mensen ....de oudste zoon reed op gestolen fietsen .....t zn bekende van de politie die moeten een strafblad hebben kan niet anders als ze dat niet hebben en ook niet vastgezet worden dan is t vriendjespolitiek zo zie ik dat. Destijds zei iemand annelies jij hebt geen problemen de mensen om je heen hebben een probleem een probleem met jouw jij bent niet t probleem hun zijn het probleem.Ik werk altijd alles zelf uit als ik iets niet vertrouw ...... een familielid zei ooit eens tegen mij annelies je kunt wel een detective zijn...ik vecht gewoon voor mijn recht t onrecht wat mn kinderen en dier en ouders is aangedaan alle slachtoffers ook mn vrienden .Die man die ik probeerde te helpen is ook slachtoffer ben zn getuigen .ik ken hem niet ben een onafhankelijke en eerlijke mens...hij verloor zn baan in t buitenland door een psychopaten in zn huis en buitenshuis ...zn probleem.....trouwens
Er bestaat ook een boek met de titel omringd door idioten misschien ook goed voor jouw om te lezen
Er zn veel goeie boeken in de omloop. Ben blij dat ik een boek geschreven heb dat deed ik toen ik valselijk vastzat.De daders VROUWELIJKE en mannelijke wisten dat ik valselijk vast zat ...zo isoleren ze je, weghouden bij je leven bij je dierbare ontrekken van je ouderlijk fezag en verantwoordelijkheden...
Soms vraag ik mij af hoeveel slachtoffers hebben die groep gemaaakt groepsstalking oftewel gangstalking ook wel genoemd... Ben veel achter de namen van de onbekende stalkende gekomen die meededen en doen ze zn allemaal strafbaar van misdrijven ernstige misdrijven ...ik vond destijds een liedje wat bij de slachtofferman paste waar ze een hele dossier onder zn naam hadden vervalst...the impossible dream...past bij hem hij werd door meerdere mensen mishandeld ...zn pakkie an ik ben zn getuigen wie weet zn er meerdere getuigen die iets gezien hebben . ... ze gebruiken gashlighting bij hem ook .... maar zn leven zn probleem wil ik niks mee te maken hebben wil ver weg van criminele blijven wil ik niks mee te doen hebben Mn gezin en onze hond staat vooropALS hij slim is zet hij t ook door HIJ zal het dan ook winnen en zal zn naam ook gezuiverd worden eerherstel of hij dat wilt doen weet ik niet mn gevoel zegt van wel

26 maart 2024

Beste Roos,

De situatie waarin je verkeert lijkt uitzichtloos.
Ik wil je veel sterkte wensen en probeer lief en goed voor jezelf te zorgen.
Heb je iemand waar je terecht kunt?
Voor mij was op het hoogtepunt van de stalking ook al mijn levenslust weg. Niks wilde ik meer.
Maar in feite wilde ik niet dood, maar wilde dát leven niet meer.
Het is zwaar als je leven lastig wordt gemaakt door een ander die het op je heeft voorzien.
Mijn psycholoog zei op een gegeven moment;
Je hebt twee opties:
Met iedereen alle contacten verbreken en naar het buitenland gaan en daar anoniem een bestaan proberen op te bouwen.
Óf,
Voluit leven met alle risico's van dien.
Zelf heb ik het laatste gedaan.
Als mijn stalker exgenoot meent mij te moeten pakken, dan doet hij dat maar.
Fatalistisch. Ik weet het.
Maar ondergedoken is ook geen leven.
Wees lief voor jezelf, en ga alleen om met mensen die goed voelen.
Als je alleen bent kun je ook bellen met hulplijnen daar zitten hele lieve mensen die naar je kunnen luisteren.

27 maart 2024

Als antwoord op door ccf5e79c33cb47…

Hoi Anselma,

Ik sta nog steeds op een wachtlijst. Buitenland kreeg ik na mijn instorting ook als tip maar mijn angsten waren zo groot van daar ben ik helemaal alleen stel dat ik daar soortgelijke mannen tegenkom en dan ver weg ben van een paar goede kennissen en familie in Nederland dan ben ik nog kwetsbaarder. Ik was en ben me veelste bewust dat er mannen zijn die vrij in de samenleving/wereld rondlopen die zeer ernstig gestoord zijn en onbehandelde kronkels en steken los in de bovenkamer hebben wat mijn gevoel van onveiligheid enorm vergroot. Je kan geluk hebben en goede mensen aantreffen in het buitenland waarbij je veilig bent of je hebt dikke pech en komt in handen van de verkeerde mensen. De hulpvraag is ook hoe ga ik hier sterker mee om dat dit soort mannen bestaan na al mijn traumatische ervaringen in het verleden in het criminele milieu waar ik in 2003 ben uitgevlucht en wat in 2013 weer opnieuw het heden werd nadat ik dit toen al 10jaar achter me had gelaten.

Dat is wat Miljuschka ook doet de dochter van Astrid Holleeder gekozen om niet onder te duiken en voluit te leven. Ik bewonderde haar de afgelopen jaren enorm. Maar kon me ook enorm inleven dat Astrid Holleeder voor de rest van haar leven moet onderduiken omdat haar broer zo ernstig nietsontziend gestoord is en zij hierdoor enorm bang is. Ik ben al lang aan het wankelen tussen die twee.

Wat goed dat je voorzelf deze houding nu hebt kunnen aannemen. Hopelijk houd het je sterk en raakt hij je niet meer. Dat zou fantastisch zijn en je van harte gegund. En hoop voor je dat je er niet alleen voor staat. Een goed netwerk aan fijne mensen om je heen hebt die achter, naast en voor je staan. Dat verdienen we.

Wat bedoel je met fatalistisch?

Ondergedoken is zeker geen leven. Dat gun je niemand.

Heel erg dank voor je reactie en tips.

27 maart 2024

Als antwoord op door 1310c280f8d245…

Hoi Roos,

Met fatalistisch bedoel ik dat ik zelf het risico neem dat exgenoot mij misschien wel een keer te grazen neemt
Ik "aanvaard" dat lot nu boven mijzelf opsluiten.
Mijn eigen geweten is rein en ben niet bang om te sterven.
Ik ben niet op zoek naar de dood, maar ik heb geen invloed op één of andere gestoorde gek.
Ik ben zo diep gegaan dat het mij allemaal niets meer uitmaakt.
Aan instanties zoals o.a veilig thuis, justitie en politie heb ik niet gehad. Niks.
Inmiddels heb ik een baan die mij structuur geeft.
En tussendoor wil ik mijn leven leiden zo goed en kwaad als het kan.
Overigens, ik ben ook op het punt aanbeland door de seponering van mijn aangiftes, dat ik heb heft in eigen handen ga nemen mocht het te ver gaan.
Daar is iedereen in mijn omgeving van op de hoogte.
Het zal me boeien; het kan blijkbaar niet goedschiks worden opgelost, dan maar kwaadschiks.
En als ik moet gaan zitten denk ik; dak boven mijn hoofd, veiligheid en rust aan mijn kop.

27 maart 2024

Als antwoord op door ccf5e79c33cb47…

Je kunt kiezen yes. Onderduiken of kiezen om voluit te leven. En dan maar hopen dat een of andere gestoorde gek je uiteindelijk niet toch te grazen neemt.

Ik kan me heel goed voorstellen als zaken zijn geseponeerd uit zelfbescherming dat je zaken evt in eigen hand moet nemen. Dat is zeer ernstig en zo niet gegund. Het slachtoffer uiteindelijk in een daderrol geduwt word als de dader te ver kan gaan. Ik hoop voor jou oprecht dat het nooit zover zal komen.

In de coronatijd heb ik vaak gewenst dat dit soort mannen allemaal zouden sterven aan corona. Wat een rust, vrede en stabiliteit zou er dan weer zijn voor velen ;) Alle slachtoffers krijgen rust, vrede, stabiliteit en mogelijkheden tot verwerking/herstel in hun leven.

28 maart 2024

Als antwoord op door ccf5e79c33cb47…

Hoi Anselma,
Wat goed dat jij ook t hef in eigen handen nam, ik deed aangifte tegen een gevaarlijke vrouw VEilig thuis had oog voor de zaak, daarna zeiden ze politie had t overgenomen op zn werk van de man die ik probeerde te helpen omdat hij geen familie meer had zei een man toen ik mn verhaal vertelde is t al zo ernstig dat was in dec. 2017 ......ik ging naar een advocate toe de zsm werdcgeseponeerd van de gevaarlijke vrouw ze gebruikte psychopathie ommekeer alles wat die vrouw op haar geweten had werd verdraaid naar mij er werd iemand omgekocht tegen de wil van die man onder ernstig bedreigingen ..... de honden in zn huis werden mishandeld ze liepen onder geestelijke invloeden over zn balkon ....lagen als standbeelden of achter t raam. Ik werd vaselijk vastgezet en valselijk beschuldigd van stalking ze brachten mij in gecaar in de gevangenis d3 omgekochte is zelf ook gevaarlijk.... ALLES werd geseponeerd maar nu kreeg ik eindelijk de uitspraak IK BEN ONSCHULDIG in alles......DEeerlijke onafhankelijke mensen bestaan nog. IK moest nu om heropening zaak gevaarlijke vrouw vragen herziend noemen ze dat geloof ik VEEL valselijke onterechte rechtzaken gehad KOSTBARE tijd verloren gegaan veel leed bij ons met opzet aangericht ....DATze deze gevaarlijke maar levenslang geven en iedereen is medeplichtig aan ernstige misdrijven die meededen en doen .......Dat is hun probleem een goeie rechter eerlijk en onafhankelijk zou iedereen voor t gerecht moeten slepen .....een terechte strafblad geven met schadevergoedingen en gevangenisstraf. Laat ze maar eens gaan zitten in de cellen DAT de rechtzaak maar snel goed afgerond word want t leven faat door maar staat onterecht toch stil IK ga van t positieve uit