Als kind misbruikt, geen herinneringen

14 reacties
1
285 weergaven

Als 3jarig kind ben ik langdurig misbruikt door mijn buurman. Ik heb hier geen herinneringen van, mijn moeder heeft het op latere leeftijd verteld. In mijn relatie vanaf mijn 20e liep ik tegen problemen aan, met name dat ik bevries tijdens intimiteit (nog steeds helaas,). Verder heb ik wat typische patronen waar ik dmv therapie erachter ben gekomen dat dit met vroeger te maken zou kunnen hebben. Ook ben ik gegevens gaan opvragen, ik wilde weten wat er precies is gebeurd. Ik heb uitslagen van onderzoeken gezien en kan met zekerheid zeggen dat er rare dingen met mij zijn gedaan (begin dit jaar ben ik op zoek gegaan).

Ik heb erg veel therapieën gehad, maar het idee dat ik nu pas goede hulp heb waardoor ik mijn gevoelens leer kennen en patronen leer kennen: altijd geven en doorgaan,  geen grenzen aanvoelen.

Ik ben erg benieuwd naar anderen die misbruikt zijn als jong kind en het ook niet meer kunnen herinneren.. hoe hebben jullie de juiste hulp gekregen en kom je er ooit overheen??? (Nu 30 jaar..)