mijn wereld enorm opgeschut

Waterlemon30 • 21 juni 2020
9 reacties
0
136 weergaven

Gisteren is mijn wereld enorm opgeschut en ben ik slachtoffer geworden van sextortian.

Een aantal weken geleden benaderd via Instragram en iets wat ik nooit doe, maar ja te nieuwgierig, ben ik gaan chatten. Mooie man en lieve woorden. En stom ik heb iets meer laten zien, dan ik normaal zou doen en daar werd ik gisteren mee geconfronteerd.

Ik had aangegeven geen contact meer te willen en toen was zijn hard zo gebroken dat hij in het ziekenhuis is beland en zijn rekening moest betalen. Of ik even 1000 euro wilde overmaken anders zou hij de foto’s delen met mijn vrienden op Insta en Facebook. Intussen was zijn profiel op Insta ook gewijzigd en werd ik via whatapp benaderd met het 3e telefoonnummer.

Allerlei manieren gekregen om het geld over te maken, wat op het moment gelukkig niet lukt, uiteindelijk dit toch gedaan via bitcoins. Ik kon niet meer met de manipulatie dealen en was erg zwak hierdoor.  

Dit echt op mij in laten werken en toen gezocht naar wat ik nu moest doen. Alles geblokkeerd en gelukkig mijn accounts al eerder op privé gezet. Ook contact gehad met de bitcoin sites, en de klantenservice heeft de transactie gemerkt en als het geld binnen is, maken ze het weer aan mij over.  Alleen even afwachten of dit daadwerkelijk goed gaat.
Dit was een geluk omdat hij door het weekend langer moet wachten op zijn geld, omdat ik het per overschrijving heb overgemaakt.

Alleen ben ik nu wel een beetje afwachtend/beetje bang wat er gaat gebeuren als hij er achter komt, dat hij niets krijgt.