PTSS, Boek, Op Reis autobiografie, Trauma,

2 reacties
0
156 weergaven

Hallo,

Mijn boek 'Op reis' is gepubliceerd! Ik ben jaren onder behandeling geweest bij Fier in leeuwarden. Heb uiteindelijk moeten vluchten en woon nu in Eindhoven.

'Een bundel. Een bundel van al mijn blogs tot nu toe. Blogs waarin ik mezelf stapje voor stapje mezelf meer en meer open en kwetsbaar op stel omtrent seksueel misbruik, de hulpverlening, behandeling, gevolgen van trauma en wat daar allemaal bij komt kijken. Af en toe ook kritisch naar de hulpverlening, maar altijd met de nodige portie humor. Daarnaast geeft het een kijkje in de wereld van de Cliëntenraad van Fier. De bundel 'Op reis' is autobiografisch en recht uit het hart.
Mijn liefde voor het schrijven is hier begonnen. Korte blogs om anderen het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Ik riep altijd: als ik maar één persoon raak of iemand vindt (h)erkenning, is mijn missie geslaagd. Ook was het helend voor mijn eigen proces. De blogs zijn helpend voor slachtoffers, maar ook voor betrokkenen en hulpverleners. Het is geschreven op een manier zodat het voor iedereen begrijpelijk is.
Onzeker en kwetsbaar gaat deze bundel de wereld in'.

Zou u het willen lezen en onder de aandacht willen brengen? Het is luchtig en begrijpelijk geschreven en geschikt voor cliënten, omstanders en hulpverleners. 

hier de link naar het boek en in de bijlage een recensie van Anke van Dijke en Peer van der Helm. Twee pioniers in hulpverleningsland.

https://www.bol.com/nl/p/op-reis/9200000128160155/?bltgh=qaJIh958s-F2Zn…

Mvg,
H.o.p.e.