lotgenoot en sinds kort ambassadeur

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van datingfraude’
24 september 20190 reactie1686 weergavenPublieke groep
Rileen | Ambassadeur

Mijn naam is Rileen Noordermeer en ik ben 60 jaar, hoogopgeleid en positief ingesteld. Zeven jaar geleden ging ik scheiden na 31 jaar en toen werd mijn leven op z'n kop gezet door een leuke Amerikaan, die ik op een (hele foute) datingsite tegenkwam. Ik belandde in de hemel met zo'n attente man. Drie maanden later veranderde die hemel in een hel en was ik tienduizenden euro's armer. En hoe ga je dan overleven? Dat bleek een hele kunst, die ik niet goed verstond. Dus ging ik her-ensceneren met een Nederlandse man. Dus weer geven en geven. Uiteindelijk ben ik gaan inzien dat ik daar vooral mezelf geen plezier mee heb gedaan. Wat mij erg heeft geholpen zijn de lotgenotengroep in 2018 bij Slachtofferhulp Nederland en traumatherapie volgen. Daarna kon ik verder en heb ik voor mezelf gekozen en heb ik nu een heel wat leuker leven. Maar de gevolgen van die datingfraude en de daarop volgende her-enscenering zijn tot op de dag van vandaag voelbaar.

In 2018 ben ik mijn verhaal gaan vertellen via een eigen website (www.leven-na-datingfraude.nl) en ben ik begonnen aan een boek over die bizarre periode van mijn leven die zo'n moeilijk uitwisbare impact heeft. Ook geef ik interviews. Trouw heeft een artikel met foto van mij gepubliceerd en onlangs heb ik een interview gegeven voor Margriet. Mijn bedoeling hiermee is duidelijk maken hoe erg de gevolgen kunnen zijn van opgelicht worden via je hart. En ook: hoe wil je hiermee verder leven?

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

Inloggen

Geen account? Account aanmaken