Seksting

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van shame sexting’
7 november 20222 reacties247 weergavenPublieke groep
Default profile image
Magi

Hallo, Het begon met het hacken van e-mailaccounts, FB. Er waren gestolen naaktfoto's, gestolen berichten, daarna schreef ik naar de persoon van wie ik hield. Er werden foto's en berichten gestuurd naar mensen met wie Ik heb gewerkt en gewerkt, zo is het tot vandaag. De politie wil me niet helpen omdat ik de website die ze sturen niet heb gevonden. Niemand wil me helpen omdat ze plezier hebben. Ik word uitgedaagd door hoeren, ze raken me aan,ze kijken me aan. Als ik ze op hun aandacht wijs, zeggen ze dat ze niet weten wat er aan de hand is. Ik heb dit gemeld aan mijn superieuren in welk bedrijf dan ook en er was geen reactie.

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

Inloggen

Geen account? Account aanmaken

2 reacties

Romy | Ambassadeur
Romy | Ambassadeur

Hoi Magi,

Wat fijn dat je ons gevonden hebt en je verhaal met ons wilt delen. Dat is echt heel dapper van je. Ik hoop dat ik je verhaal goed begrijp!

Wat ik begrijp is dat je prive foto's en gesprekken zijn gehackt en uitgelekt. Wat vreselijk zeg, zoiets is mij ook ooit overkomen. Ook lees ik dat je onvoldoende steun ervaart in je omgeving. Dat breekt mijn hart. Weet dat iedereen hier altijd bereid is naar je te luisteren, steunen en te helpen!

Ik begrijp niet helemaal wat je bedoeld met " de politie wil mij niet helpen omdat ik de website die ze hebben gestuurd niet gevonden heb"
Wil je mij dit uitleggen?

Liefs, Ro

Login om te reageren
Default profile image
Magi

Hallo,Dit is wat ik van de politie heb gekregen, ik moet een website vinden, dan kan ik weer aangifte doen. Door dit alles kan ik weer mijn baan verliezen, ik blijf bewijs verzamelen.

Login om te reageren