Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

3 reacties

De gedaante voor de trein
Nessiej

Hi Bowie,

Ik weet niet of wat ik heb meegemaakt daar mee te maken heeft maar twijfelen over mezelf enin de war zijn over bepaalde gevoelens zijn herkenbaar

Login om te reageren
Janine | Ambassadeur
Janine | Ambassadeur

Hoi Bowie19,

Ik heb dit zelf niet gehad met wie ik zelf wilde zijn, ik vind me zelf goed als meisje.
Ik heb zelf ook getwijfeld over op wie ik val, ik houd het voor me zelf open. Ik hou niet van het hokjes systeem. Wat ik als tip mee wil geven, geef je zelf de ruimte. Ga op ontdekkingstocht.
Ik denk door het onderzoeken, naar jezelf dat je daar mee je zelf zo anders gaat leren kennen. Na verwerking kan het gevoel en twijfels veranderen.
Succes!

Groetjes,
Janine.

Login om te reageren
Default profile image
Bowie19

Dankjewel voor je reactie,

Ja de twijfels zijn echt dwangmatig geweest. Ook wel hocd genoemd. Dat je dwangmatig twijfelt aan je geaardheid. Sinds mijn trauma naar boven is gekomen lijkt het alsof ik een bonk met angst en twijfels geworden ben. Maar goed ik kijk ook naar daarvoor. Ik heb altijd op jongens gevallen, ik heb meiden als vrienden gehad maar nooit zocht ik er meer bij. Heb nog nooit aantrekkingskrachten gehad naar meisjes toe. Ik zie alles eigenlijk vriendschappelijk. Maar mijn twijel is er omdat ik het niet 100% weet. Maar zoiets kan je niet 100% weten.

Login om te reageren