Opgelicht door een vrouw uit venuzuela

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van datingfraude’
8 juli 20226 reacties224 weergavenPublieke groep
Default profile image
Shantii

Mijn vader wordt opgelicht door een vrouw uit venuzuela.

Mijn vader is al 20.000 euro kwijt geraakt aan deze oplichter ze doet zich voor alsof ze verliefd is maar in werkelijkheid is ze alleen maar uit op geld en luxe.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

6 reacties

Default profile image
moe

dit is ook heel en ik hou ook niet van 2 gezichten heb ook zo mee gemaakt alle foto s die hij op facebook zette verschrikkelijk toch na dat hij veel geld van mij gevragen had het is gewoon triest gr

Login om te reageren
Default profile image
Shantii

Ik leef met u mee het is verschrikkelijk hoe mensen worden opgelicht en er wordt ook zo weinig mee gedaan vindt ik. Ik wil vooral mensen waarschuwen voor deze vrouw en misschien dat mensen haar herkennen zodat zij uiteindelijk stopt hier mee.

Login om te reageren
Default profile image
moe

nog even is het die vrouw van op die foto????

Login om te reageren
Default profile image
Shantii

Ja om deze vrouw gaat het. Zij is een oplichter en mijn vader is helaas het slachtoffer geworden.

Login om te reageren
Default profile image
Administrator Slachtofferhulp Nederland

De inhoud van je verhaal was in strijd met onze huisregels. Inhoud die verwijst of kan verwijzen naar een persoon is verwijderd.

Login om te reageren
Profielfoto Henk S.
Henk S.

Shantii, welk type fraude het ook is, het zijn meesters in het bespelen van hun slachtoffers door middel van emotie. Dat maakt het bij datingfraude extra lastig om het slachtoffer, in dit geval je vader, te helpen. Ik ken je hele verhaal niet, maar ik heb het vermoeden dat hij helemaal in de ban van deze vrouw is. Is het je al gelukt om hem te overtuigen dat het fake is en dat hij het beste het contact kan beëindigen? Kijk wel uit dat je niet te veel op hem inpraat als familielid. Als hij in haar web verstrikt zit, kan te veel bemoeienis van jouw kant jullie relatie verstoren. Laat je hem deze reacties lezen? Misschien schudt het hem wakker.

Login om te reageren