Uitnodiging Stille tocht onopgeloste moorden 1 juni

Wicky van der Meijs ( ik gebruik Mn eigen naam) • 25 mei 2019
0 reactie
1
221 weergaven

Op 1 juni organiseert de FNG (http://fngnederland.nl/ ) om 17:00 uur op stadslandgoed de Kemphaan in Almere een stille tocht voor de meer dan 1000 onopgeloste moorden in ons land.

 

Wij vragen alle nabestaanden van een onopgeloste moord een foto en een bord waarop de naam van de geliefde staat, mee te nemen. ( foto en naam kunnen ook samen op 1 bord) Uitdrukkelijk verzoek van de organisatie om geen brandende kaarsen mee te nemen omdat de stille tocht zal plaats vinden in een mooi natuur gebied. 

 

Iedereen die de nabestaanden ondersteund in hun vraag wie hun geliefden vermoord heeft is van harte welkom de stille tocht mee te lopen .

 

Het thema van de tocht is ;”zwijgen over moord blijft ongehoord”.

In onze maatschappij lopen meer dan 1000 moordenaars vrij rond .  Met de stille tocht doen wij een emotioneel verzoek het zwijgen te verbreken . 

 

Voor informatie over de stille tocht : www.onopgelostemoorden.nl 

 

Voorafgaand aan de stille tocht vragen wij nabestaanden van een onopgeloste moord een brief te schrijven naar de geliefde of naar de moordenaar. Wij plaatsen deze brieven op deze FaceBook pagina en hopen met deze brieven de personen te bereiken die zwijgen over moord.

De brieven kunnen , het liefst met foto gemaild worden naar: brieven@onopgelostemoorden.nl