IAC vliegramp Oekraïne

Nabestaanden Vliegramp Oekraïne

Blijf op de hoogte van de rechtszaak tegen de verdachten

Welkom in de Community

Deze community heeft twee besloten groepen:

Actuele informatie en contact

In deze groep voor nabestaanden en naasten van de ramp met de MH17 vindt u informatie en advies. Ook kunt u vragen stellen, ervaringen van anderen lezen en daarop reageren, en uw eigen ervaringen delen.

Archief IVC Vliegramp Oekraïne

Hier vindt u nieuwsberichten die door de verschillende betrokken partijen zijn gedeeld op de oude website; het IVC Vliegramp Oekraïne. Dit archief wordt de komende weken verder aangevuld.

Wie kan de berichten in de groep zien?

Alleen groepsleden kunnen zien wat er wordt geschreven in de groep. De groepen zijn bedoeld voor nabestaanden. Informatieberichten worden geplaatst op verzoek van of in nauwe samenwerking met de Rijksoverheid, Openbaar Ministerie, Politie, Slachtofferhulp Nederland en overige partners. De groepen worden gemodereerd door Slachtofferhulp Nederland.

Hoe word ik lid van de groep?

U moet zich eerst aanmelden bij de Community. Dat kan door bovenin op de knop Meld je aan te klikken en dan een nieuw account aan te maken. Daarna kunt u in de groepen op de knop Request to join te klikken.

Het is belangrijk dat de groep een veilige omgeving is voor alle leden. We doen daarom een check bij alle mensen die lid willen worden van de groep. De communitymanager geeft u toegang tot de groep. Had u toegang tot het online forum IVC Vliegramp Oekraïne? Dan volgt er geen intake.

Gebruik maken van de Community

Om gebruik te maken van de Community dient u in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dat kan door rechts bovenin op de knop Inloggen te klikken.