IAC vliegramp Oekraïne

Nabestaanden Vliegramp Oekraïne

Blijf op de hoogte van de rechtszaak tegen de verdachten

Welkom in de Community

Deze community heeft twee besloten groepen:

Actuele informatie en contact

In deze groep voor nabestaanden en naasten van de ramp met de MH17 vindt u informatie en advies en kunt u vragen stellen over de rechtszaak tegen de verdachten van het neerhalen van de MH17. Ook kunt u ervaringen van anderen lezen en daarop reageren, en uw eigen ervaringen delen.

Archief IVC Vliegramp Oekraïne

Hier vindt u nieuwsberichten die door de verschillende betrokken partijen zijn gedeeld op de oude website; het IVC Vliegramp Oekraïne. Dit archief wordt de komende weken verder aangevuld.

Wie kan de berichten in de groep zien?

Alleen groepsleden kunnen zien wat er wordt geschreven in de groep.

Hoe word ik lid van de groep?

Had u toegang tot het online forum IVC Vliegramp Oekraïne? Dan krijgt u een uitnodiging voor deze Community.

Had u geen toegang tot het online forum IVC Vliegramp Oekraïne, dan moet u zich eerst aanmelden bij de Community. Dat kan door rechts bovenin op de knop Inloggen te klikken en dan een nieuw account aan te maken. Daarna kunt u in de groepen op de knop Request membership te klikken.

Het is belangrijk dat de groep een veilige omgeving is voor alle leden. We doen daarom een check bij alle mensen die lid willen worden van de groep. Mogelijk bestaat dit uit een telefonische intake. De communitymanager geeft u toegang tot de groep. Als u wordt uitgenodigd, volgt er geen intake.

Gebruik maken van de Community

Om gebruik te maken van de Community dient u in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dat kan door rechts bovenin op de knop Inloggen te klikken.