Reclame op radio (3fm in ieder geval)

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van seksueel misbruik en seksueel geweld’
13 januari 20221 reactie201 weergavenPublieke groep
Default profile image
Ikkke

Hai,

allereerst alle respect en dank voor alles wat jullie voor mensen betekenen, dat staat voorop.

Ik wilde alleen wel kenbaar maken dat de reclame die momenteel op 3fm veel langs komt zzeeerrrr onaangenaam is. Ook al heb ik hulp gekregen, zo een indringende reclame kan misschien mensen die nog hulp moeten zoeken over de streep trekken. Maar tegelijkertijd het een hele nare ervaring deze reclame te horen.

Ik vind het niet ondenkbaar dat mensen hierdoor herbelevingen krijgen. Zelf los ik het op door hardop te gaan tellen tot 30 zodat ik de reclame niet hoor (ja mensen kijken me soms raar aan als dit buiten gebeurt).

Zijn er anderen die deze reclame als zeer nare ervaring zien?

Of misschien dat iemand van slachtofferhulp kan aangeven of dit al bekend is en of ze er ook zo naar hebben gekeken/geluisterd

P.s. ik bedoel de reclame van iemand die vertelt dat er zomaar weer iemand achter staat en dat bekende is

Reageren op dit verhaal?

Members of the Lotgenoten Community can join into the conversation with other members. Share your experiences, support other members or ask questions.

1 reactie

Eva
Eva | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland

Bedankt voor het delen van je zorg. Wat vervelend dat je hierdoor herbelevingen kunt krijgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb deze met de juiste personen intern gedeeld, zodat we hier in de toekomst nog beter rekening mee kunnen houden. Zodra ik een antwoord heb, zal ik deze met je delen.

Login om te reageren