Amerikaanse trader in Brussel

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van datingfraude’
11 januari 20226 reacties109 weergavenPublieke groep
Default profile image
Natasja41

Ja, ook in ben er voor gevallen. Ik kwam op een vlucht een Amerikaanse trader tegen die in BXL ging werken. Nummers uitgewisseld maar verder geen contact. Drie maanden later kom ik hem tegen op tinder. Toeval! Zo aan de praat geraakt op whatsapp, bellen en facetimen. Het leek allemaal zo echt. Uiteraard ging hij me begeleiden met mn bitcoin aankopen - dit was zelfs op mn eigen vraag. De appjes en gesprekken werden intiemer en eerlijk ik genoot van al die aandacht. Toen ik vorige week terugkeerde uit het buitenland om dan eindelijk af te spreken moest hij plots weg voor werk. Dit kan gebeuren toch? Na drie dagen niets te horen werd ik ongerust en lichtte de politie in. Persoon bestaat niet, u bent opgelicht was het verdict. Ik ben er fysiek ziek van. Ik heb die persoon ontmoet en beeldde mij alleszins niet alles in ... dacht ik.. het gaat dus veel verder dan enkel via tinder of andere apps en mensen met wie je geen contact hebt. Hoe nu verder? 

Reageren op dit verhaal?

Members of the Lotgenoten Community can join into the conversation with other members. Share your experiences, support other members or ask questions.

6 reacties

Default profile image
stier1973

Hoi natasja41

Ik zou toch proberen om geen contact meer met hem op te nemen of niet meer te reageren. Het doet pijn zeker omdat je met een oplichter te maken hebt, waarvan je dacht dat hij echt was. Dat je er ziek van ben snap ik. Maar dat gaat vanzelf wel over. Het heeft even tijd nodig. Je hebt er niks aan om contact te houden.

Succes e hopelijk kan je hem links laten liggen.

Groetjes Stier1973

Login om te reageren
Default profile image
Caravaggio

Hallo, het gebeurde mij 2 keer, vlak na elkaar, ik maakte nooit geld over, omdat ik dat niet had, gelukkig!
Geloof NOOIT een dude, kerel, of wie dan ook wànneer hij
1) nooit fysiek wil afspreken, face timen, bellen enz, hij is fake
2) geld vraagt , iemand die het echt goed met je meent, zorgt voor zijn eigen geld en zal het eerder aan jou besteden dan jij aan hem
3) laatste keer werd een bedrieger echt verliefd op mij en belde me zelfs op, jammer voor hem dat hij in zijn eigen val trapte, onthoud : karma is a bitch!
Als iemand je wil kwetsen, wordt hij vroeg of laat zelf gepakt ! Veel moed bij het daten, geef nooit op maar hou je voeten op de grond!!!
Groetjes

Login om te reageren
Default profile image
Natasja41

Beste, ik denk eerlijk dat die mensen nooit gepakt worden ... ik heb die persoon ontmoet, gezien dus vroeg me af of er ervaringen hiermee zijn. Van de politie kreeg ik niks sympathie; ik had maar beter moeten weten en moet niemand vertrouwen. Maar zo wil ik ook niet verder. Ik zou eens goed boos moeten worden maar daar heb ik zelfs de energie niet voor.

Login om te reageren
Default profile image
mottojee15

Hi Natasja..ik heb de persoon die volgens mijn bank een oplichter is ook ontmoet, Amerikaan , sportief , intelligent, romantisch .totaal into me..zingt voor me. .ben ook begeleid met aankoop van Bitcoins door zijn "beste vriend"..ja gaat over alles en iedereen twijfelen ....weet ook even niet hoe ik dit in mijn hoofd en in mij emotie een plek ga geven..hoe ver gaat iemand..wens je heel veel sterkte..ik ga aan mezelf werken..en er sterker uit komen..hoop dat jou dit ook lukt X

Login om te reageren
Besos1966

Geen contact meer zoeken, dat is het beste. Zodra iemand begint over bitcoins en/of beleggen, geld vraagt dan kan je er vanuit gaan dat het niet klopt. Ook al heb je de persoon in kwestie ontmoet, je weet niets over iemand en wat zijn/haar bedoelingen zijn. Iemand die echt voor je wilt gaan, vraagt niet om geld en zo.
Sterkte, dikke knuff,

Login om te reageren
Default profile image
Natasja41

Dat is zo en zou ik ook nooit op ingaan. Mijn vraag was aan hem ; sinds jij iets van bitcoins kent - waar ik investeer ik in .. het was op mn eigen vraag - denk ik. Mss speelde hij al lang een spelletje waardoor het geïmplementeerd werd in mn hoofd. Wou maar ff zeggen - je kan iemand echt ontmoeten. En zien en facetimen en dan nog zijn t oplichters

Login om te reageren