Verdrietig

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van geweld’
29 december 20211 reactie118 weergavenPublieke groep
Default profile image
Orchidee

Hallo

Ik ben verschrikkelijk verdrietig maar kan mijn verhaal nog even niet kwijt. Het is namelijk zo dat ik een paard heb waar ik in samenspraak met mijn vriend  bijna iedere dag heen.   Vond mijn vriend heeeel belangrijk  en nu na een nogal heftige confrontatie waarbij hij me zijn huis uitgezet heeft  heeft hij mij de auto afgepakt  en verbied het me om met de auto naar mijn paard te gaan dus zie mijn paard nu niet meer heb geen geld om een auto te kopen maar probeer wel een oplossing te zoeken. Heb een chronisch probleem met m'n benen waardoor fietsen en lopen  belastend is voor mijn benen. Het klinkt misschien als een luxe probleem, en er zullen vast mensen zijn die veel meer meegemaakt hebben. Maar dit is niet het enige wat ik met die vent meegemaakt heb. Ook mijn dochter  heeft meermale  gezegd schop hem toch op straat joh. Maar ja hij kon zo lief wezen he. Maar nu ben ik het zat en ben echt bang als hij gaat beseffen dat ik hem niet meer moet. Want ja hij heeft nu de controle he en ik heb nu straf 

 

 

 

Reageren op dit verhaal?

Members of the Lotgenoten Community can join into the conversation with other members. Share your experiences, support other members or ask questions.

1 reactie

Een grijze man met Indische achtergrond
Ludwig | Ambassadeur

Dag Orchidee, wat een ellende en begrijpelijk dat je te verdrietig bent om je verhaal te delen. Ontzettend dat de mensen waar je eigenlijk van afhankelijk bent geworden, zich tegen je keren als het niet naar hun zin gaat. En nee: niets is een luxe probleem, jij zit ermee en hebt er veel verdriet van. En straffen in een liefdevolle relatie hoort er niet bij hoor! Probeer de hulplijnen te bellen als je dat wil, er staat altijd iemand klaar om naar je te luisteren en je advies te geven hoe het verder moet.
Heel veel sterkte en deel je verhaal als je eraan toe bent.

Login om te reageren