mentale en fysieke mishandeling

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van geweld’
19 december 20212 reacties207 weergavenPublieke groep
Default profile image
Javi

hoi..

het begon allemaal toen ik het uitmaakte met de vader van mijn dochter, hij heeft me mentaal kapot gemaakt. ik heb geen eigenwaarde, geloofde erin dat ik niks waard ben. dat ik een hoer ben en net zo als mijn moeder zal eindigen, (met veel kinderen en elk een andere vader). hij heeft me maandenlang gestalkt, bedreigt,verkracht en mishandeld. waar zowel mijn dochter bij was als niet. ik vrees nog altijd voor mijn leven, ik heb aangiftes gedaan, meldingen gemaakt. maar het houdt niet op. ligt dat dan echt aan mij omdat ik graag wou dat mijn dochter haar vader bleef zien? maar nu wil ik gewoon weg van hier weg van alles. ik ben doodsbang, ik voel me niet gehoord omdat ik het nooit uitspreek, ik ben bang.. rechtszaak in rechtszaak uit hij houdt niet op. hij blijft mij schilderen als een slechte moeder als een nietsnut. Ik heb niets meer.. ik weet niet meer wie ik ben.. ik walg van mezelf dat ik het zover heb laten komen en er nog steeds niks aan doe uit freaking bangheid.hij stond eergister ineens weer voor mijn deur en daar zat ik dan totaal geschockeerd, verstijfd en in paniek, weer deed ik niks.. ik voel me nutteloos.. mijn huidige "partner" die is mij ook zat, die geeft ook elke dag opnieuw aan dat ik niets waard ben en dat ik dit allemaal verdien. die noemt mij ook een hoer. ben ik mezelf dan nu echt kwijt? heb ik nog uberhaupt hoop op een goeie leven? ik weet het niet meer ik schrijf dit met tranen in mijn ogen.. ik ben radeloos.. ik weet het niet meer..

Reageren op dit verhaal?

Members of the Lotgenoten Community can join into the conversation with other members. Share your experiences, support other members or ask questions.

2 reacties

Default profile image
Puck

O meid verschrikkelijk verhaal. Die mannen zijn jou niet waard. Deze mannen zoeken juist zulke slachtoffers. Het over komt jou maar ligt niet aan jou. Ik noem deze mannen narcistische. Ga naar je huisarts en vraag hulp. Alleen red je het niet( zelfde ervaring) ook zou ik een contact en straat verbod aanvragen. Sterkte

Login om te reageren
Philip | Ambassadeur

Beste Javi,
Je hebt recht op een mooi leven! Twijfel daar niet aan. Het is misdadig zoals deze mannen jouw integriteit proberen onderuit te halen. Het is heel moeilijk om daar weerstand aan te bieden. Daar zul je hulp bij nodig hebben. Je bent radeloos en op dit moment weet je het niet meer. Dat neem ik direct van je aan. Toch ga je niet helemaal bij de pakken neerzitten. Je hebt hier geschreven wat je aan gedaan is en wordt. Dat is het begin. Dus ga door en maak een (dubbele) afspraak met je huisarts. Vraag om een doorverwijzing naar een gespecialiseerde ggz instelling. Wat ik je ook wil aanraden is om contact op te nemen met een medewerker van Slachtofferhulp . Zij denken heel goed met je mee wat je het beste kunt doen en kennen de weg. Het telefoonnummer staat op deze site. Je kunt ook met hen chatten. Klik op het blokje met het paarse randje “ Chat”.
Laat even weten of je hier iets mee kunt en nog het lukt.

Login om te reageren