Help

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van geweld’
19 november 20211 reactie121 weergavenPublieke groep
Default profile image
Help

Ik ben 6 jaar geleden bij mijn moeder gaan wonen omdat ik het niet meer trok met mijn vader. De ruzies waren te heftig, hij werd zo ontzettend boos dat ik echt bang voor hem was en nogsteeds ben. Ik durf nu niks te zeggen waar hij boos om kan worden, de angst dat hij weer zo boos wordt als toen is enorm. Hij oordeelt nu heel erg over mijn leven, alles wat ik doe is fout en alles ziet er slecht uit en ik kan in zijn ogen niks goed doen. Zijn vriendin praat achter mijn rug om over mij, ze vertelt mensen dat ik niet langs wil komen. Terwijl ik dat heel graag wil, maar het op het moment heel moeilijk is in m’n relatie en studie dat ik de tijd niet kon vinden. Ze probeert mensen tegen me op te zetten, zo voelt het. Ik durf niks te zeggen, maar ik ben zo ontzettend boos op ze. Wat moet ik doen? Ik wil mijn eigen leven lijden niet gecontroleerd worden door hen, ik trek dit niet langer. Mijn halfzusje van 8 woont bij hen, ik wil haar niet kwijt ik wil haar kunnen blijven zien. Ik weet niet wat ik nu moet doen, ik ga hier echt aan onderdoor. Help!

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Slachtofferhulp Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

1 reactie

Default profile image
roij

Uh hoi voor mij herkenbaar ik heb thuis gewoond bij mijn ouders het was geen pretje iemand proberen te vinden die je kan vertrouwen misschien sja ik weet het is lastig ik ben hier niet zo vaak op de site van slachtoffer hulp

Login om te reageren