Wanneer is het genoeg,

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van geweld’
12 november 20211 reactie163 weergavenPublieke groep
Default profile image
Lj1994

Hallo allemaal, 

“ het komt wel goed, en ooit wordt het beter.”

de woorden die iedere dag een houvast zijn voor mijn leven. Maar diep van binnen weet ik dat ik alleen dit kan stoppen. Maar de stap lijkt iedere dag zo dichtbij maar ook zo ver weg.

hoevaak ik midden in de nacht instanties op hebt gezocht , en blijf van mijn lijf huizen omdat ik het niet aan kan. 
maar toch DE STAP is nog te ver weg. 
 

Dan nu mijn verhaal :

Na een relatie van zeven jaar, vol criminaliteit drugs en drank had ik er genoeg van, ik koos mijn eigen weg. 
dit ging niet zoals gehoopt of gewild, een jaar van rechtszaken, aangiftes en talloze bedreigingen hebben een wrak van mij gemaakt, 

toch besloot IK na een jaar om terug te gaan.. nu denk ik ; HOE DAN? maar ik kan het jullie niet verklaren, ik kan het de mensen om me heen niet verklaren. 
 

ben ik er gelukkiger van geworden? Nee.. het is een totale ramp.. de agressieve neemt de overhand , en dag in dag uit ben ik bang tot de bom barst. 
 

hij verblijft in mijn huis en we hebben een huisdier, dit zijn dingen die me tegenhouden om mijn spullen te pakken, en een stukje schaamte, daar ik voel alsof ik dit allemaal zelf schuld ben.. 

 

 

 

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Slachtofferhulp Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

1 reactie

Default profile image
Samira

Hey Lj1994

Ik begrijp je verhaal al te goed. Heb mijn partner afgelopen maart laten weten dat we niet verder kunnen.

Hij wilde mij meenemen in zijn schuldsanering. Met alle gevolgen. Ben nog steeds niet van hem af. Via mijn kinderen laat hij van alles weten om mij te blijven kwetsen..

Ben ik vrij? Nee nog lang niet. Een lamge weg te gaan om alles te verwerken. Ben compleet ingestort. Heb medicijnen hiervoor. Ik zal dit decrest van mn leven moeyen dragen. Hoe? Geen flauw idee. Als ik een pistool had...had hij 6 planken om zich heen gehad. Ik moet me inhouden omdat ik kinderen heb. Maar ben bijna zover om deze man harstikke dood te schieten.

Dan ben ik pas vrij

Ik hoop dat jij de kracht krijgt om hem in ieder geval uit je huis te krijgen. Tis jouw huis toch....

Login om te reageren