Help jij mee aan het verbeteren van onze dienstverlening?

Terug naar lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van whatsapp-fraude’
21 juli 20210 reactie51 weergavenPublieke groep
Eva | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland

Beste leden,

We zijn binnen Slachtofferhulp Nederland actief bezig met het optimaliseren van de website en tools waardoor onze bezoekers nog sneller en beter geholpen kunnen worden. Om dit mogelijk te maken hebben we jouw hulp nodig!

Door deel te nemen kun je onze nieuwste ideeën testen. Wij vinden het belangrijk dat onze gebruikers de bedachte oplossing testen voordat we het gaan doorontwikkelen. Het laatste wat we willen is dat een nieuw design niet word begrepen door de gebruiker. Door het testen van het design komen we erachter of het aansluit bij de behoefte en wensen van de persoon die website doorloopt.

Wil je graag meehelpen? Onderaan dit bericht zie je een link naar Maze. Dit is een systeem wat we gebruiken om de gebruikerstests af te nemen. Dit wordt geheel anoniem gedaan en je kan deelnemen wanneer jij hier tijd voor hebt. Meer informatie over de gebruikerstest word gegeven in de applicatie. De designs zijn gemaakt voor mobiel dus het advies is om de link op een mobiel te openen.

Klik hier

Heb je vragen of opmerkingen? Plaats dan een reactie hieronder!

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Slachtofferhulp Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.