Fraude in alle vormen mijn verhaal

Saar01117 • 11 april 2021
19 reacties
1
211 weergaven

In 2019 lam geslagen door een tweede burn-out. In die tijd leerde ik een “dokter “ via Instagram kennen. Werkend voor de UN in Afghanistan. Gewoon leuke gesprekken en grappen over en weer. Tot het moment dat hij mij vroeg om hem te helpen een doos met belangrijke papieren voor hem te ontvangen. Ik heb hiermee ingestemd. (Als ik het schrijf snap ik nog steeds niet stom ik heb kunnen zijn) En ja daar moest ik voor betalen. Dat heb ik gedaan. Veel betaald. Bedragen noemen kan ik nog steeds niet. Zelfs op Schiphol gelopen om het in ontvangst te nemen, hoe dom kun je zijn. Natuurlijk kwam er niks. 
Ik ben een gelovig mens en heb altijd geloofd in het goede van de mens. Ik ben nog steeds lamgeslagen door dit alles.

Vorig jaar kreeg ik een e-mail van iemand die hem kende met de mededeling dat hij mij wilde terugbetalen. Ik had veel verloren, alles wat ik terug kon krijgen was beter dan niets. Mijn rekening nummer gegeven. Weer oliedom. Vorige week is er dus fraude gepleegd met mijn rekening en word ik door de bank als crimineel behandeld. Rekening geblokkeerd en alles wat daarbij komt kijken.

 Ik ben de wanhoop nabij. Alle vertrouwen in alles en iedereen ben ik kwijt. Alleen mijn kinderen en man verder wil ik niemand meer zien. Wat voor wereld is dit. Wat voor leven is dit. 
Zoveel kwaad in mensen