Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor slachtoffers van seksueel misbruik en seksueel geweld

Angst

Heyhey,

Het is al een tijd geleden dat ik mijn verhaal heb gedaan en inmiddels ben ik net 16 geworden. Het gaat een stuk beter met mij dan voorheen maar het gaat nog steeds niet helemaal oké. 
Ik heb mijn verhaal gedaan op school, tegen mijn mentor en tegen een vertrouwenspersoon op school. 
Ook heb ik een leuke jongen leren kennen, ik heb mijn verhaal wel bij hem gedaan zodat ik mijn grenzen beter aan kon geven. We hebben nog niks officieels maar het gaat de goede kant op en deels door hem voel ik me eigen de laatste weken een stuk beter. Nu zit ik met het probleem of een relatie me wel lukt en of ik het wel trek. 

Bezig met laden...

3 Reacties *

21 februari 2024

Pak het rustig aan🩷! Als hij de juiste is wacht en respecteert hij jou tot jij er klaar voor bent🍀

Liefs🩷,

17 februari 2024

Wat ontzettend fijn dat het beter met je gaat!
Ik snap je twijfels helemaal. Maar de tijd zal t uitwijzen en je gevoel zal je vanzelf leiden.. Je bent nog jong en met experimenteren is niks mis, zolang je maar je eigen grenzen bewaakt!

17 februari 2024

Lieve Selina.
Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Het is fijn om te lezen dat het een stuk beter met je gaat. Goed dat je je ervaringen kunt delen op op school en wat leuk dat je een vriend hebt. Je vraag of het gaat lukken met je relatie, is wel begrijpelijk.
Het is nog vroeg om je dat af te vragen tenzij je daar signalen van krijgt. Je hebt de leeftijd en de tijd om dat heerlijk uit te zoeken. Als je je niet prettig voelt, dan is er werk aan de winkel. Je hebt ervaren hoe belangrijk het is dat je je grenzen aangeeft. Dus geniet van de liefde maar verlies je er niet in.