Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor slachtoffers van online seksueel misbruik

Nooit gedacht dat ik erin zou trappen

Standaard profielafbeelding
jan

Beste Lezer, 

Ik hoop dat ik je met mijn verhaal kan steunen. ik ben tussen de 20 en 30 jaar oud. zelf had ik nooit gedacht dat ik slachtoffer van sextortion zou worden. de regels stuur niets op en als vrouwen zelf vragen om te chatten/videobellen is dat een enorme redflag.

toch moet ik bekennen dat ik 2 nachten geleden, mezelf heb laten verleiden op de app "Feeld", een app waar het vooral om seks draait en waar mensen (mannen en vrouwen) op zoek zijn naar bevredigingen van hun kinks of juist hun seksleven willen uitbreiden.

laat in de avond matchte ik met een vrouw die heel snel aangaf geil te zijn en iemand zocht die naar haar wilde kijken. omdat ik op feeld zat kreeg ik wel vaker rare sex verhalen of verzoeken. iedereen is er erg openminded en legt zijn seksleven al snel bloot. daarom kwam dit niet als redflag in mijn hoofd naar boven. ze vroeg ook erg snel naar mijn insta, en ik zag niet in de dat dit een bron was vanpersoonlijke gegevens, waardoor ik mijn insta gaf. uiteindelijk had ze me overtuigd om heel kort mijn geslachtsdeel te filmen, want dat wilde ze zo graag zien. weer een redflag die ik niet zag. tenslotte wordt geen enkele vrouw daar opgewonden van door er online naar te kijken. dat zijn de verschillen tussen man en vrouw.

naja nog geen 10 seconden later zag ik mezelf op het het scherm. de vrouw bleek een filmpje te zijn en om alle beelden te verwijderen moest ik geld betalen aan een scammer uit een aziatisch land. anders zou het filmpje naar al mijn volgers worden gestuurd. die had hij op mijn account opgezocht en gescreenshot. nadat ik betaalde videobelde hij en liet hij het scherm zien dat hij de videos verwijderden. echter moest ik ineens ook geld betalen om ze uit de prullenbak te verwijderen. daarna waren er ineens ook fotos. en steed moest ik meer geld betalen. ik was zo in een trans van angst dat ik het maar deed. paypal werkte niet dus moest ik andere apps als "wise" en "remitly" downloaden om het geld over te maken. en elke keer screenshots sturen als bewijs. uiteindelijk had ik 1800 euro overgemaakt en blokkeerde mijn bank app. dit heeft me gered. aangezien ik niet meer bij mijn geld kon en hij wilde nog eens 2500 euro hebben wat ik had afgedingd naar 1100 euro. het was 4 uur snachts en door de angst en stress werkte mijn rationeel denken absoluut niet meer. ik deed maar gwn wat er gevraagd werd. uiteindelijk moest ik het geld in de ochtend overmaken als mijn balans omhoog was gezet. Gelukkig had mijn bank een tijd van 4 uur staan voordat het in werking zou treden. de rest van de nacht heb ik totaal niet geslapen. ik ben gaan googlen om hulp te zoeken en kwam uit op helpwanted.nl die hebben mij enorm geholpen en geadviseerd elk contact te verbreken.

achteraf heb ik hier super veel van geleerd en ben ik mij bewust hoe erg blackmail en afgifte van persoonlijke gegevens kan zijn. de lust naar seks is totaal weg. heb feeld en tinder verwijderd en wil voorlopig niks meer. ik schaam me kapot dat ik dit heb gedaan, maar het toekomstbeeld van jezelf bevredigen en dat dat naar al je insta volgers wordt gestuurd is angstaanjagend!

 

 

Bezig met laden...

2 Reacties *

27 november 2023

Ik heb precies het zelfde gehad 1 uur geleden, ik schijt hem echt

13 oktober 2023

Dank je voor het delen van je verhaal. Het is een goede wake up call. Mag het een goede waarschuwing zijn. Met jouw red flags maak je het herkenbaar.