Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor slachtoffers van geweld

Mishandeling op de woonvorm

Hoi allen,

Ik heb gisteravond iets naars mee gemaakt en sindsdien ben ik alleen maar aan het huilen en voel ik me erg waardeloos, negatief en depressief. Mijn ex en ik hadden een relatie tot 2 maanden geleden en wij wonen allebei in hetzelfde woonvorm. Gisteravond kwam ik hem tegen en zat hij constant te gluren mijn kant op, dus ik zei van dat hij moest op pleuren en op een gegeven moment kwam hij woest naar me toe en heeft mij meerdere keren vuisten gegeven tegen mijn hoofd aan waardoor ik naar de seh moest. De hele linkerkant van mijn hoofd is dik en hij heeft mij tot gisteravond nog nooit aan geraakt. Op dit moment ben ik echt radeloos en heel depressief. Ik zie alleen nog maar donkere wolken en geen enkele mooie toekomst meer voor mij. Ik vertrouw helemaal niemand meer en ik ga met angsten naar buiten, bang dat ik misschien volgende keer dood wordt geslagen. Ik ben mezelf gaan haten en ik zie geen positieve dingen meer. Dit was mijn verhaal, groetjes!

Bezig met laden...

4 Reacties

01 november 2023

Beste GamerGirlxoxo,
Het is heel triest wat je gisterenavond aangedaan is. Zo heftig dat je naar de SEH bent geweest. Ik hoop dat er iemand mee is geweest en at je daar goed opgevangen bent
Je woont in een woonvorm begrijp ik. Heb jij een begeleider of coach waar je goed mee kunt opschieten, of je ouders en andere familie. Praat er met hen over en hoe jij je voelt. Je kunt ook Slachtofferhulp bellen. Zij kunnen met je meedenken om dit in de toekomst te voorkomen. Dat doen ze erg goed.
Ik wens je een spoedig herstel en als je vragen hebt, mail ze.

01 november 2023

Dank u wel!
Ik kan praten met de begeleiders, maar wat ik nu mee maak zijn herbelevingen in mijn gedachten.
Ik voel de pijn en de stoten en ik heb hier al met ze over gehad.
Verder kunnen ze niets meer doen.
Maar heel erg bedankt voor uw reactie!
Groetjes.

02 november 2023

Beste GamerGirlxoxo,
Goed dat je nog even heb geschreven. Het is wel sneu dat je begeleiders niets voor je kunnen betekenen. Daar mag je het niet bij laten, gezien de herbelevingen. Wat hebben je begeleiders aan maatregelen getroffen opdat je “ex” dit nog eens flikt.
Je kunt 2 dingen doen. 1. Maak een afspraak met Slachtofferhulp en praat met hen over wat er gebeurt is en hoe jij woont. Waar je bang voor bent. 2. Als je met je huisarts goed kunt praten, maak een afspraak om te vragen wie jou nu het beste kan helpen met de herbelevingen en andere nare ervaringen.
schrijf gerust als je nog vragen hebt.

16 november 2023

Goed om te lezen dat je door mijn reactie je gesteund voelt.
Heb je echt iets met mijn tips kunnen doen. Je hoeft mij niets te verantwoorden, alleen wil ik weten of mijn tips voor jou bruikbaar zijn. Je leven is te belangrijk om het hier bij te laten.