Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar Voor slachtoffers van datingfraude

Vriendin

Ondanks dat er veel onbegrip is over datingfraude zijn er gelukkig ook nog mensen die mij begrijpen. Ondanks dat ik mijn beste vriendin heb voorgelogen. Ik heb haar gisteren een tekst laten lezen en dit schreef ze terug....

Lieve stier1973,

Wat ben ik ongeloofelijk trots op jou. Weet dat je heel veel pijn hebt met wat je gedaan hebt. Je hebt een grote fout gemaakt en mij ook voorgelogen terwijl ik je keer op keer zei dat het oplichters waren. Snap het volkomen dat dit gebeurt is, ze vertellen je dingen die je niet van je eigen man te horen kreeg en zo pakken ze je helemaal in. Je bent mij beste vriendin en ik zal je nooit laten vallen, je hebt hier enorm spijt van. Nu is het belangrijkste dat je vecht om sterker hier uit te komen en dat heeft zijn tijd nodig. Weet dat je er sterker uitkomt als je weer vertrouwen in jezelf terug vindt en dat heeft zijn tijd nodig. 

 

Ben nooit boos geweest op je, het zou iedereen kunnen overkomen. Ik heb het een plek gegeven wat je hebt gedaan en het je vergeven. Je zal voor altijd mijn BESTE VRIENDIN blijven. Zal je steunen en helpen zodat je verder je toekomst opnieuw kan bouwen.

 

Jou allerbeste VRIENDIN.

Bezig met laden...

4 Reacties *

26 januari 2022
Ja ik heb heel veel steun aan haar. Ze houd mij op de been. Ben blij dat die vriendschap is blijven bestaan. Vooral omdat ik haar ook pijn gedaan heb. Ze weet dat ik er heel veel spijt van heb. En ik moet verder, dus daar helpt ze me ook nog bij.
25 januari 2022
Wat een fijne vriendin heb je. Daar kan je veel steun aan hebben!
25 januari 2022
Echte vrienden en familie heb je in deze vreselijke situatie hard nodig! Fijn dat je vriendin je zo steunt.??
Standaard profielafbeelding
Nar
25 januari 2022
Wat fijn voor jou! Zo’n vriendschap geeft ook wel aan wat een mooi mens jij bent. Hopelijk helpt dit je om alles te verwerken en te vertrouwen in jezelf.