Overslaan en naar de inhoud gaan
Oordeel aan oordeel uit

Oordeel uit, aandacht aan.

‘Waarom ga je dan ook met hem mee?’ of 'Ik zou daar nooit 's nachts alleen lopen'. Slachtoffers krijgen regelmatig met dit soort reacties te maken. Meningen en adviezen die goed bedoeld zijn, kunnen pijnlijk en kwetsend zijn voor een slachtoffer. Zo wordt het slachtoffer dubbel geraakt. Passend reageren op iemand die iets vervelends heeft meegemaakt is niet altijd makkelijk. Kom hier in contact met lotgenoten die naast een ingrijpende gebeurtenis ook te maken hebben gehad met victim blaming.

Openbaar groepen (2)

Besloten groepen (1)

Recente verhalen

Bezig met laden...

Verhalen

30 jaar

Hoi, ik ben net nieuw hier, net 30 geworden en heb de tip gekregen om eens rond te kijken bij de lotgenotengroep. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd, al vanaf het moment dat ik geboren was al. In mijn ouderlijk huis, op...

Toekomstige bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Na een ingrijpende gebeurtenis kan het prettig zijn om steun te vinden bij mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Door contact met lotgenoten kun je jouw ervaringen delen en vragen stellen aan anderen. Je kunt op verschillende manieren in contact komen met lotgenoten. Op deze pagina vind je de mogelijkheden, de agenda en kun je je direct aanmelden.

Geen bijeenkomsten gevonden

Via het formulier op onze website kun je toegang tot bijeenkomsten aanvragen

Meld je aan