Webinar voor slachtoffers van stalking

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van stalking’
28 maart 20220 reactie166 weergavenPublieke groep
Eva
Eva | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland

Hallo allemaal,

Deze community is er om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. Je deelt je ervaring en een ander herkent zich hierin. Herkenning en erkenning ervaren helpt je in het verwerkingsproces. Toch is praten of informatie uitwisselen op een online forum met elkaar niet altijd voldoende voor iedereen. Jullie hebben zelf al aangegeven om een keer elkaar fysiek te ontmoeten.

Om met jullie wat dieper in te gaan op wat stalking met je doet, bieden we eenmalig een online variant aan waarin we met elkaar in gesprek kunnen samen met een expert. Deze online variant noemen we een webinar. Een webinar is een online bijeenkomst met een kleine groep mensen waarin een onderwerp besproken wordt. Het doel van het webinar is dat we handvaten geven om regie te kunnen houden op jouw leven ondanks deze ervaring. Wat kan er wel? Wat kun jij doen om de regie weer terug te nemen.

Agenda 19 en 26 april om 19.00u:

  • Introductie 3 minuten per persoon
  • 10 minuten theorie van een expert
  • 1 uur met elkaar in gesprek
  • Afsluitend rondje; hoe heb je het ervaren?

Privacy

  • We nemen het webinar niet op. Het is ook voor anderen niet toegestaan iets op te nemen.
  • Het is wenselijk om je camera aan te hebben, het hoeft niet. Als je iets wilt zeggen moet wel de microfoon aan.

Aanmelden

Meld je aan voor dit webinar om handvaten mee te krijgen en je weerbaarder te maken. Er zijn maximaal 8 plekken beschikbaar. Je meldt je aan door te mailen met welke datum je uitkomt, naar dit emailadres: lotgenotencontact@slachtofferhulp.nl Daarna ontvang je op dat emailadres een uitnodiging met de link naar de online bijeenkomst.

Vragen?

Stel ze gerust in een reactie onder dit bericht.

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.