Verkeer

Lotgenotengroep voor verkeersslachtoffers

Lees ervaringen van anderen, reageer en deel

Word lid van de groep

Heb je een verkeersongeval meegemaakt? De gevolgen van zo'n ingrijpende gebeurtenis zijn vaak groot, en duren soms lang. Het kan prettig zijn om (anoniem) in contact te komen met mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Als slachtoffer, maar ook als getuige of als naaste van iemand die een verkeersongeval heeft meegemaakt. Dit kan helpen om de gebeurtenis te verwerken. De Slachtofferhulp Community is een veilige plek om elkaars ervaringen te lezen, vragen te stellen of uw eigen verhaal te delen. Hieronder staat de groep voor verkeer. Word lid en kom in contact met lotgenoten.

De publieke groep 

In de publieke groep kan iedereen die een ervaring of vraag over een verkeersongeval en/of de gevolgen daarvan wil delen terecht. De verhalen die in deze groep gedeeld worden zijn voor iedereen zichtbaar, ook voor niet-leden van de Community. Iedereen kan lid worden.

Direct naar de publieke groep

Erkenning en steun door te delen

Uit ervaring met face-to-face lotgenotengroepen weten we dat het een opluchting kan zijn als mensen hun gevoelens met elkaar kunnen delen. Juist als zij soortgelijke ervaringen hebben. Mensen vinden erkenning en steun wanneer zij merken dat anderen hetzelfde doormaken. In de online lotgenotengroepen kan iedereen terecht die iets wil delen over zijn of haar ervaringen met fraude.

"Het is echt voor het eerst dat ik het gevoel heb dat mensen snappen waar ik doorheen ga, ook al ken ik jullie helemaal niet.