HERINNERING Onderzoek naar de online community

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van shame sexting’
2 februari 20230 reactie65 weergavenPublieke groep
Eva Landelijk Lotgenoten Coordinator
Eva | Landelijk Lotgenoten Coordinator Slachtofferhulp Nederland

Een ingrijpende gebeurtenis als slachtoffer worden van een misdrijf kan een grote impact hebben op je leven. Het kan helpen om contact te hebben met mensen die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt. Dit kan bijvoorbeeld in de online community van Slachtofferhulp Nederland.

Marleen Gorissen, onderzoeker aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en het NSCR, doet onderzoek naar de online community van Slachtofferhulp Nederland. Wat zoeken mensen die de online community gebruiken? Vinden zij ook wat ze zoeken? Het invullen van de vragenlijst is belangrijk omdat met de uitkomsten de ondersteuning van slachtoffers, nabestaanden, helpers en andere gebruikers van de community kan worden verbeterd. Meedoen aan het onderzoek kan dus echt een verschil maken!

Meehelpen?
Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst. De vragen gaan over jouw ervaringen met de online community. In de vragenlijst zal niet uitgebreid ingegaan worden op de ingrijpende gebeurtenis die je hebt meegemaakt.

Meedoen aan het onderzoek is vrijwillig en duurt ongeveer 10-15 minuten. Je kunt op elk gewenst moment stoppen. Je kunt meedoen 
door op de volgende link te klikken, of de weblink te kopiëren en in je browser te plakken.

Als je vragen hebt over de vragenlijst of het onderzoek kun je contact opnemen met Marleen door een e-mail te sturen naar mgorissen@nscr.nl

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

Inloggen

Geen account? Account aanmaken