Feedback voor verbetering

Martijn | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland • 9 juli 2018

Slachtofferhulp Nederland heeft een online community, waar slachtoffers, nabestaanden en getuigen van een misdrijf, verkeersongeval of ramp ervaringen kunnen delen in online lotgenotengroepen.

Leren en verbeteren

De Community is nog volop in ontwikkeling. We willen zoveel mogelijk leren over hoe mensen het platform gebruiken, zodat we een prettige en veilige omgeving kunnen bieden voor alle leden. Dat doen we op verschillende manieren:

  • De beheerders van Slachtofferhulp Nederland kijken in deze eerste fase mee naar wat er gebeurt in de groepen. Bij vragen over het gebruik van deze website helpen zij u weer op weg.
  • Op sommige plekken in de Community komt u pop-ups tegen met korte vragen over hoe u de website ervaart. Uw feedback helpt ons verder.
  • Soms zullen we gebruikers van de Community via een privébericht benaderen met de vraag of ze een korte vragenlijst willen invullen.

Wat vindt u van de Community?

Door uw feedback, ideeën en suggesties wordt de Slachtofferhulp Community een fijne omgeving waar slachtoffers, nabestaanden en getuigen elkaar kunnen ontmoeten. Hoe ervaart u het gebruik van de website? Wat ontbreekt er volgens u nog? Wat kan er beter? We horen het graag.

Mail uw feedback naar community@slachtofferhulp.nl of laat uw reactie achter onder dit bericht.