Datingfraude

Naar de lotgenotengroep ‘Tips voor en door helpers’
11 februari 20232 reacties88 weergavenPublieke groep
Default profile image
Suus

Mijn partner is in handen gevallen van Ghanese oplichters. Hij heeft alles in de steek gelaten voor de dame waarvan hij denkt verliefd op te zijn. Hij maakt steeds bedragen over en zit diep in de schuld. Sinds een paar dagen is hij verhuisd en zit nu op een tijdelijk plek met een opgeraapt zootje te wachten op zijn “liefje”  zal komen en met hem gaat samenwonen.

hij wil met niemand er over praten en is niet te overtuigen, door niemand zelfs politie niet, dat hij wordt opgelicht en dat er geen liefje is. Ik maak mij heel veel zorgen om hem en zie hem eindigen in de goot!

wat kan ik doen?

 

 

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.

Inloggen

Geen account? Account aanmaken

2 reacties

Default profile image
Zenzi-58

Hallo Suus,
Ik leef met je mee ...de regels voor internationale dating zouden aangescherpt moeten worden ...dan zou je de dating site voor de rechter moeten slepen...ze hebben immers moderators.
Aanpakken waar het is begonnen.

Succes

Login om te reageren
Default profile image
Suus

Klopt dit is via tiktok of linkedin gegaan vermoed ik. Dat er iets aan gedaan zou moeten worden ben ik helemaal mee eens.

Login om te reageren