Besloten groep mishandeling

Besloten lotgenotengroep mishandeling

Thijs werd mishandeld op kantoor

 

"Op vrijdag 8 juni 2012 was ik alleen op kantoor en werd er aangebeld. Toen ik zag dat verdachte voor de deur stond heb ik geaarzeld om de deur open te doen, omdat ik moeilijkheden verwachtte. Ik had verdachte eerder moeten ontslaan op economische gronden en mocht van mijn aandeelhouders de door hem opgestelde kilometer declaratie niet goedkeuren. Toch heb ik voor hem open gedaan, omdat ik hem wel te woord wilde staan en ik natuurlijk nooit kon vermoeden wat er stond te gebeuren."

Welkom bij de lotgenotengroep mishandeling

Heeft u te maken gehad met mishandeling of geweld? Dan kan het prettig zijn om anoniem in contact te komen met lotgenoten. Als slachtoffer, maar ook als getuige of als naaste van iemand die is mishandeld. Dit kan helpen om een gebeurtenis te verwerken. De Slachtofferhulp Community is een veilige plek om elkaars ervaringen te lezen, vragen te stellen of uw eigen verhaal te delen.

Meld u aan en reageer anoniem

Wilt u meelezen, reageren of zelf uw verhaal delen? Meld u aan, bedenk een nickname en u kunt meteen aan de slag.

 

"Als je het niet hebt meegemaakt, weet je niet hoe het is."

 

De stream: uw persoonlijke tijdlijn

U ziet in de 'stream' alle berichten die groepsleden hebben geplaatst. Het nieuwste bericht staat bovenaan. U kunt hier direct een bericht plaatsen. Een ervaring, vraag of nieuws delen? Ga naar 'Onderwerpen' en maak een onderwerp aan.

Slachtofferhulp beantwoordt vragen en denkt mee

Slachtofferhulp Nederland helpt deelnemers op weg in de Community. We plaatsen regelmatig nieuws en tips en beantwoorden inhoudelijke vragen. Ook kijken we mee zodat de groep een prettige en veilige omgeving is en blijft. Om dat te bewaken gelden er huisregels voor de Community.